Κροατία: 6ήμερος γύρος

Ευρώπη

Πολιτισμός & Θεματικός Τουρισμός

6 ημέρες

Αθήνα

Zadar

Αναχωρήσεις

   2024


Απρίλιος - Σεπτέμβριος

Κάθε Παρασκευή

Περιγραφή Εκδρομής

Ένα 6ήμερο πρόγραμμα στην Κροατία ( SELF DRIVE). Mε το αυτοκίνητο που σας παρέχουμε μπορείτε να γνωρίσετε τις ομορφιές της Κροατίας όπως το μαγευτικό Dubrovnik, το πανέμορφο Trogir και το απείρου κάλλους εθνικό πάρκο Πλίβιτσε.

Αναλυτικό πρόγραμμα

1η ημέρα - Αθήνα - Ζαντάρ

Αθήνα - Ζαντάρ


Αναχώρηση αεροπορικώς για Ζαντάρ. Αφιξη και παραλαβή του αυτοκινήτου σας από τους τοπικούς αντιπροσώπους μας. Στην Αδριατική Θάλασσα της Κροατίας, το Ζαντάρ είναι ένα από τα πιο μοναδικά θέρετρα σε όλες τις ακτές της Δαλματίας. Η πόλη 3000 ετών συνδυάζει ρωμαϊκά και μεσαιωνικά κατάλοιπα με καινοτόμα αρχιτεκτονικά έργα. Και ενώ υπάρχουν πολλά δημοφιλή αξιοθέατα για να δείτε, οι επισκέπτες συρρέουν εδώ για να απολαύσουν τις υπέροχες ηλιόλουστες παραλίες με τη λευκή άμμο . Οι λάτρεις του φαγητού θα χαρούν να μάθουν ότι, εκτός από μια χαλαρή κουλτούρα καφέ, η πόλη προσφέρει μια πληθώρα εστιατορίων με θαλασσινά και μπαρ δίπλα στον ωκεανό - το τέλειο μέρος για να απολαύσετε το κοκτέιλ σας με φόντο το πορτοκαλί ηλιοβασίλεμα. Είτε θέλετε να εξερευνήσετε πολιτιστικά αξιοθέατα, να χαλαρώσετε στην παραλία ή να απολαύσετε νόστιμο φαγητό, το Ζαντάρ έχει κάτι για όλους. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα - Ζαντάρ – Λίμνες Πλίβιτσε

Ζαντάρ – Λίμνες Πλίβιτσε


Μετά το πρωινό αναχώρηση για τις λίμνες Πλίβιτσε στο Εθνικό πάρκο. Φωλιασμένο στις Διναρικές Άλπεις, το Εθνικό Πάρκο Λιμνών Πλίβιτσε είναι αναμφισβήτητα το στολίδι του στέμματος της Κροατίας. Είναι Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και αποτελείται από δεκαέξι λίμνες και καταρράκτες που συνδέονται μεταξύ τους, συμπεριλαμβανομένου του υψηλότερου στη χώρα – του Veliki Slap ύψους 78 μέτρων. Ένα δίκτυο διαδρόμων και μονοπατιών περιστρέφεται γύρω από τα νερά του, καθιστώντας το το ιδανικό μέρος για πεζοπορία στη φύση. Καθώς εξερευνάτε το πάρκο, θα αισθανθείτε δέος χάρη στην τέλεια θέα σαν καρτ ποστάλ και την αφθονία της άγριας ζωής που το αποκαλούν σπίτι τους. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο για διανυκτέρευση.

3η ημέρα - Λίμνες Πλίβιτσε - Τρογκίρ

Λίμνες Πλίβιτσε - Τρογκίρ


Πρωινό. Αναχώρηση για Τρογκίρ. Το Τρογκίρ έχει κερδίσει τη θέση του ως μια από τις καλύτερες ιστορικές πόλεις της Κροατίας, σε ένα μικροσκοπικό νησί και περιτριγυρισμένο από μεσαιωνικά τείχη. Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, τα λιθόστρωτα δρομάκια και οι πολυσύχναστες πλατείες της πόλης φιλοξενούν ρωμανικά και αναγεννησιακά παλάτια, πύργους και καθεδρικούς ναούς που θα σας μεταφέρουν πίσω στο χρόνο. Ο υπέροχος πεζόδρομος με τους φοίνικες είναι ένα ανοιξιάτικο/καλοκαιρινό hotspot που προσελκύει πλήθος κόσμου στα υπαίθρια εστιατόρια και μπαρ του. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα - Τρογκιρ- Σπλιτ- Ντουμπρόβνικ

Τρογκιρ- Σπλιτ- Ντουμπρόβνικ


Μετά το πρωινό αναχώρηση για Σπλίτ. Είναι η δεύτερη µμεγαλύτερη πόλη της Κροατίας και η μεγαλύτερη των Αδριατικών ακτών. Το Σπλιτ, ως ένα δυνατό κράμα ατόφιας Μεσογειακής ομορφιάς και αξιόλογης σλαβικής ιστορίας, προτάσσει τη φυσική καλλονή του, αλλά και τα σημαντικά του αξιοθέατα, κερδίζοντας ολοένα και περισσότερους θαυμαστές στο χρηματιστήριο του τουρισμού. Συνεχίζουμε την πορεία μας για Ντουμπρόβνικ. Τοποθετημένο στην απαστράπτουσα μπλε ακτογραμμή της Κροατίας και περιτριγυρισμένο από αρχαία τείχη της πόλης, το Ντουμπρόβνικ είναι ένα ιστορικό κόσμημα που δικαιωματικά έχει κερδίσει το παρατσούκλι του ως το «Μαργαριτάρι της Αδριατικής». Η Παλιά Πόλη, που χαρακτηρίζεται ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, είναι ένας υποβλητικός συνδυασμός μπαρόκ, αναγεννησιακής και γοτθικής αρχιτεκτονικής σε μελί αποχρώσεις και πλακόστρωτων με ασβεστόλιθους δρόμους που σίγουρα θα μαγέψουν όλους όσους επισκέπτονται. Από παλάτια, εκκλησίες και μουσεία μέχρι γραφικές παραλίες, απίστευτα νησιά και γραφική θέα στην κορυφή ενός λόφου, το Ντουμπρόβνικ τα έχει όλα. Διανυκτέρευση

5η ημέρα - Ντουμπρόβνικ

Ντουμπρόβνικ


Πρωινό. Ελεύθερη ημέρα να χαρούμε τις βόλτες μας στην υπέροχη αυτή πόλη. Διανυκτέρευση

6η ημέρα -Nτουμπρόβνικ - Αθήνα

Ντουμπρόβνικ- Αθήνα


Πρωινό. Αναχώρηση για το αεροδρόμιο, παράδοση του αυτοκινήτου και πτήση για Αθήνα

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και μπορεί να γίνει αλλαγή στην σειρά χωρίς παραλείψεις. Τελικό πρόγραμμα δίνεται 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.

Ενδεικτικά ξενοδοχεία

 

4* ξενοδοχεία

 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΜΑΙΟΣ & ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Τελική τιμή ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

ΙΟΥΝΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 

Τελική τιμή  ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

 

1.160,00€

 

1.300,00

Φόροι αεροδρομίωνΠεριλαμβάνονται

 

 

Το ταξιδιωτικό πακέτο περιλαμβάνει:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Κροατία – Αθήνα
  • 5 διανυκτερεύσεις σε 4* superior ξενοδοχεία στην Κροατία
  • Αυτοκίνητο διαθέσιμο για 5 ημέρες
  • Φόροι αεροδρομίων
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Το ταξιδιωτικό πακέτο δεν περιλαμβάνει: 

  • Οτιδήποτε δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα

    —Please choose an option—12345678910

    Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα πακέτα ταξιδίων & ξεναγήσεων, μπορείτε να επικοινωνήστετε μαζί μας. Οι εκπρόσωποι της εταρείας μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη!

    Κάντε το ταξίδι σας μαζί μας!

    Έχουμε τις καλύτερες τιμές (Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και ασφαλιστικές καλύψεις και που σε κάθε πρόγραμμα αναφέρονται ως "Έξτρα Κόστη" με υποχρεωτικές και προαιρετικές υπηρεσίες)

    Είμαστε συνεχώς δίπλα σας κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού

    Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση σε πακέτα Αφρικής, Ασίας και Μέσης Ανατολής δραστηριοποιούμενοι εδώ και 30 χρόνια!

    Οργανώνουμε εκδρομές και ταξίδια όχι μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και εποχές αλλά και οποτεδήποτε μας το ζητήσετε εσείς!

    Έχετε Ερωτήσεις ή απορίες?

    Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποτεδήποτε και αμέσως κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας απαντήσει.