5νθήμερος γύρος Ιορδανίας, αναχώρηση από Αμμάν

Ιορδανία

Διακοπές

610

5 ημέρες

Αεροδρόμιο Αμμάν

-

Αναχωρήσεις:  -

Περιγραφή Εκδρομής

5νθήμερος γύρος Ιορδανίας, αναχώρηση από Αμμάν

Πρόγραμμα για το ταξιδιωτικό πακέτο και ξεναγήσεις

Ημέρα 1η - Άφιξη στο Αμμάν

Άφιξη στο Αμμάν


Άφιξη στο Αμμάν. Αφού περάσουμε τη διαδικασία ελέγχου των διαβατηρίων και των αποσκευών, συνάντηση με τον αντιπρόσωπό μας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 2η - Αμμάν - Γεράσα - Νεκρά Θάλασσα - Αμμάν

Αμμάν - Γεράσα - Νεκρά Θάλασσα - Αμμάν


Μετά το πρωινό αναχώρηση για ξενάγηση της πόλης του Αμμάν όπου θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Ελληνορωμαϊκό θέατρο και την Ελληνιστική Ακρόπολη. Συνεχίζουμε με ξενάγηση στην καλύτερα διατηρημένη Ελληνορωμαϊκή πόλη στον κόσμο, την Γέρασα, την Πομπηία της Ανατολής όπως ονομάζεται από τους Ιστορικούς. Ξενάγηση στην αρχαία Αντιόχεια όπου θα θαυμάσουμε την θριαμβευτική Αψίδα, τον Ιππόδρομο, την Πύλη και την Αγορά, την αψίδα του Αδριανού, τον ναό του Δία, το Νυμφαίο, τον ναό της Αρτέμιδος και το θέατρο. Στη συνέχεια μεταφορά στη Νεκρά Θάλασσα και στάση για 2 ώρες για κολύμπι και relax. Επιστροφή στο Αμμάν, δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η - Αμμάν - Μάταμπα - όρος Νέμπο - Ουάντι Ραμ

Αμμάν - Μάταμπα - όρος Νέμπο - Ουάντι Ραμ


Μετά το πρωινό μας αναχώρηση μέσω της Εθνικής οδού των Βασιλέων. Θα επισκεφθούμε την πόλη Ματάμπα με τα ωραία μωσαϊκά της, εκεί που βρίσκεται και ο αρχαιότερος χάρτης για την έξοδο προς την Ιερή πόλη της Ιερουσαλήμ στο δάπεδο της μονής του Αγίου Γεωργίου. Στην συνέχεια θα φθάσουμε στο όρος Νέμπο όπου κατά την παράδοση βρίσκεται ο τάφος του Μωυσή και από εκεί θα θαυμάσουμε την υπέροχη θέα του τοπίου με φόντο τον Ιορδάνη ποταμό. Από εκεί αναχώρηση για ΤΟ Ουάντι Ραμ . Άφιξη, σαφάρι με τζιπ 4χ4 στην έρημο Ουάντι Ράμ την χώρα του Λώρενς της Αραβίας όπως λέγεται, όπου θα μας μαγέψουν τα εντυπωσιακά τοπία, με τις απέραντες ερήμους και τους τεράστιους βραχώδεις όγκους της Πετραίας Αραβίας που ξεπροβάλλουν μέσα από την άμμο και παρουσιάζουν ένα θέαμα εξαιρετικά επιβλητικό. Tακτοποίηση στο camp, δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 4η - Ουάντι Ραμ - Πέτρα

Ουάντι Ραμ - Πέτρα


Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ξενάγηση του αρχαιολογικού χώρου της Πέτρας. (Η λαξεμένη στη πέτρα (βραχο)πολιτεία, το θησαυροφυλάκιο). Και αν δεν υπήρχε κανείς άλλος τόπος ενδιαφέρον στην Ιορδανία, θα άξιζε με το παραπάνω να ταξιδέψεις στη χώρα αυτή, χάρη στη Πέτρα τη κρυμμένη καλά μέσα στους θεόρατους βράχους, λαξεμένη πολιτεία. Στη θέα της μένεις έκθαμβος καθώς μοιάζει εξωπραγματική, λες και βγαλμένη από όνειρο. Συνεχίζουμε την ξενάγησή μας επισκεπτόμενοι τον αρχαιολογικό χώρο της Πέτρας, στην ευρύτερη περιοχή βρίσκονται τα ερείπια με τους εκατό ναούς, το Θησαυροφυλάκιο, τα βασιλικά ανάκτορα, τα Ρωμαϊκά θέατρα και σπίτια, το μνημείο της Υδρίας, τον Κορινθιακό τάφο κ.α. Αμέσως μετά αναχωρούμε για σαφάρι με τζιπ 4χ4 στην έρημο Ουάντι Ράμ την χώρα του Λώρενς της Αραβίας όπως λέγεται, όπου θα μας μαγέψουν τα εντυπωσιακά τοπία, με τις απέραντες ερήμους και τους τεράστιους βραχώδεις όγκους της Πετραίας Αραβίας που ξεπροβάλλουν μέσα από την άμμο και παρουσιάζουν ένα θέαμα εξαιρετικά επιβλητικό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση

Ημέρα 5η - Αμμάν - Πτήση επιστροφής

Αμμάν - Πτήση επιστροφής


Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση από την Πέτρα & μεταφορά στο αεροδρόμιο του Αμμάν για να πάρουμε την πτήση επιστροφής μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

-

Αναχωρήσεις
-

Πτήσεις
Royal Jordanian

Σημεία Αναχώρησης & επιστροφής

-

Ώρα Αναχώρησης

Θα υπάρξει σχετική επικοινωνία και ενημερωτικό email.ας.

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επιλογής σας με ημιδιατροφή ( πρωινό & βραδυνό)
  • Τοπικός Ελληνόφωνος ξεναγός όταν οι συμμετοχές είναι άνω των 6 ατόμων
  • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία
  • Μεταφορές/ Μετακινήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Βίζα Ιορδανίας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Φιλοδωρήματα
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

Τιμές κατ' άτομο

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΙΜΕΣ
- 2κλινο: -,  Διαφορά 1κλινου:  -€

Έξτρα Κόστη: Φόροι αεροδρομίων, Επίναυλος καυσίμων, κλπ -€


Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα πακέτα ταξιδίων & ξεναγήσεων, μπορείτε να επικοινωνήστετε μαζί μας. Οι εκπρόσωποι της εταρείας μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη!

Κάντε το ταξίδι σας μαζί μας!

Έχουμε τις καλύτερες τιμές (Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και ασφαλιστικές καλύψεις και που σε κάθε πρόγραμμα αναφέρονται ως "Έξτρα Κόστη" με υποχρεωτικές και προαιρετικές υπηρεσίες)

Είμαστε συνεχώς δίπλα σας κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού

Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση σε πακέτα Αφρικής, Ασίας και Μέσης Ανατολής δραστηριοποιούμενοι εδώ και 30 χρόνια!

Οργανώνουμε εκδρομές και ταξίδια όχι μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και εποχές αλλά και οποτεδήποτε μας το ζητήσετε εσείς!

Έχετε Ερωτήσεις ή απορίες?

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποτεδήποτε και αμέσως κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας απαντήσει.

Σχετικά ταξίδια

Θα γνωρίσουμε από κοντά το μεγαλείο των πυραμίδων, θα μείνουμε στο μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης με μερικά από τα σπουδαιότερα κειμήλια του Χριστιανισμού ενώ θα περπατήσουμε στα μέρη που έζησε και μαρτύρησε ο Ιησού Χριστός

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ταξίδι στην Ιορδανία και ξεναγήσεις σε Αμμάν, Μάταμπα, Πέτρα, Ουάντι Ραμ , Αζλούν, Νεκρά Θάλασσα...

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

To boutrostours.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.