Amazing Kenya 8ήμερο Ταξίδι

Κεντρική & Νότια Αφρική

Διακοπές

1.990

8 ημέρες

Αθήνα

Ναϊρόμπι

Αναχωρήσεις: Κάθε Παρασκευή του 2020

Περιγραφή Εκδρομής

Η Κένυα είναι χώρα της Ανατολικής Αφρικής με πρωτεύουσα το Ναϊρόμπι. Πρόκειται για μια χώρα με τροπικό κλίμα, πανέμορφα τοπία και πλούσια βλάστηση με ορεινά τροπικά δάση και δενδρώδεις σαβάνες σε ορισμένες περιοχές, ιδιαίτερα στην περιοχή της λίμνης Βικτώρια και στους πρόποδες του όρους Κένυα, όπου υπάρχουν δάση. Στις περιοχές που το κλίμα γίνεται θερμότερο τα τοπία θυμίζουν περισσότερο αφρικανική χώρα. Τα 2 μεγάλα πάρκα άγριων ζώων της χώρας Μασάι Μάρα στα νοτιοδυτικά της χώρας στα σύνορα με την Τανζανία και το Αμπονσέλι στα νοτιοανατολικά καλύπτουν μεγάλες εκτάσεις και είναι τα σημαντικότερα αξιοθέατα της χώρας, όπου μπορείτε να δείτε από κοντά αμέτρητα είδη άγριων ζώων στο φυσικό τους περιβάλλον, καθώς και πληθώρα από εντυπωσιακά φυτά και δένδρα. Η χώρα ξεχωρίζει επίσης και για τις πανέμορφες παραλίες στα νοτιανατολικά παράλια του Ινδικού Ωκεανού, οι οποίες είναι κατάφυτες με ισημερινά δάση και κοκοφοίνικες.

Ταξιδιωτικό πακέτο με σαφάρι στην Κένυα με περιηγήσεις σε Ναϊρόμπι – Αμποσέλι – Λίμνη Νακάρου – Μασάι Μάρα

Πρόγραμμα για το ταξιδιωτικό πακέτο και ξεναγήσεις

Ημέρα 1η - ΑΘΗΝΑ - ΚΑΪΡΟ - ΝΑΙΡΟΜΠΙ

ΑΘΗΝΑ - ΚΑΪΡΟ - ΝΑΙΡΟΜΠΙ


Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για Ναϊρόμπι μέσω Καΐρου.

Ημέρα 2η - ΝΑΙΡΟΜΠΙ - ΑΜΠΟΣΕΛΙ 280 ΚΜ

ΝΑΙΡΟΜΠΙ - ΑΜΠΟΣΕΛΙ 280 ΚΜ


Άφιξη στο Ναϊρόμπι παραλαβή από τους τοπικούς αντιπροσώπους . Αναχώρηση με πορεία προς Νότο , διασχίζοντας την μεγαλειώδη πεδιάδα Άθι με την καταπληκτική θέα της ατέλειωτης σαβάνας και του πάρκου Μασάι. Φθάνουμε στη συνοριακή πόλη Ναμάγκα και από εκεί κατευθυνόμαστε στο Εθνικό πάρκο Αμποσέλι. Εάν ο ουρανός είναι καθαρός θα έχουμε την δυνατότητα να θαυμάσουμε το επιβλητικό Κιλιμάντζαρο. Στην συνέχεια απογευματινή περιήγηση στο πάρκο Αμποσέλι το οποίο είναι γνωστό για την μεγαλύτερη συγκέντρωση ελεφάντων στην Κένυα. Η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει γεύμα και δείπνο.

Ημέρα 3η - ΑΜΠΟΣΕΛΙ

ΑΜΠΟΣΕΛΙ


Πρωινή αναχώρηση για εξερεύνηση του πάρκου. Η τεράστια λίμνη του σε κάποια σημεία της είναι ξερή και σε κάποια βαλτώδης. Πολυάριθμα κοπάδια ελεφάντων γύρω μας παίζουν με τα νερά της λίμνης , πότε χωμένοι μέσα ως τα γόνατα μέσα στο νερό και πότε καταβρέχοντας ο ένας τον άλλον. Επίσης κατά την διάρκεια της περιήγησης θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε τσίτες, βουβάλια , καμηλοπαρδάλεις και διάφορα είδη γαζέλας. Και όλα αυτά με φόντο τον τεράστιο όγκο του Κιλιμάντζαρο. Επιστροφή στο λοτζ . Η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει πρωινό, γεύμα και δείπνο.

Ημέρα 4η - ΑΜΠΟΣΕΛΙ – ΛΙΜΝΗ ΝΑΚΟΥΡΟΥ 440 ΚΜ

ΑΜΠΟΣΕΛΙ – ΛΙΜΝΗ ΝΑΚΟΥΡΟΥ 440 ΚΜ


Μετά το πρωινό παίρνουμε το δρόμο επιστροφής προς το Ναϊρόμπι. Φθάνουμε στην κοιλάδα Ριφτ , όπου βρίσκεται η λίμνη Νακούρου στην πόλη Νακούρου την 4η μεγαλύτερη πόλη της Κένυα. Απογευματινό σαφάρι γύρω από την Λίμνη. Η λίμνη είναι ρηχή και αυτός είναι ο λόγος που συγκεντρώνει πλήθος φλαμίγκος . Φωτογράφηση και επιστροφή στο λοτζ. Η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει πρωινό, γεύμα και δείπνο.

Ημέρα 5η - ΛΙΜΝΗ ΝΑΚΟΥΡΟΥ - ΜΑΣΑΙ ΜΑΡΑ 310 ΚΜ

ΛΙΜΝΗ ΝΑΚΟΥΡΟΥ - ΜΑΣΑΙ ΜΑΡΑ 310 ΚΜ


Μετά το πρωινό αναχώρηση για το πάρκο Μασάι Μάρα. Άφιξη στην κοιλάδα με τις πολύχρωμες ακακίες. Απογευματινό σαφάρι. Επιστροφή στο λοτζ. Η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει πρωινό, γεύμα και δείπνο.

Ημέρα 6η - ΜΑΣΑΙ ΜΑΡΑ

ΜΑΣΑΙ ΜΑΡΑ


Αναχωρούμε μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για σαφάρι. Θα παρακολουθήσουμε τα αρπακτικά την ώρα που κυνηγούν το θήραμά τους . Συνεχίζουμε το σαφάρι σ το πάρκο παρακολουθώντας την ζωή του ζωικού Βασιλείου μέχρι ο ήλιος να δύσει πάνω από τις πεδιάδες. Οδηγώντας κατά μήκος του ποταμού Μάρα ανάμεσα στις πεδιάδες θα παρακολουθήσουμε την πορεία των ιπποπόταμων φθάνοντας σ τα σύνορα Κένυας Τανζανίας όπου θα σταματήσουμε για να βγάλουμε πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες. Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο λοτζ. Η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει πρωινό, γεύμα και δείπνο.

Ημέρα 7η - ΜΑΣΑΙ ΜΑΡΑ - ΝΑΪΡΟΜΠΙ

ΜΑΣΑΙ ΜΑΡΑ - ΝΑΪΡΟΜΠΙ


Πρωινό αναχώρηση για μια τελευταία βόλτα στο πάρκο όπου θα έχουμε μια ακόμα ευκαιρία για να γνωρίσουμε την ζωή των Μασάι . Επιστροφή σ το λοτζ για το πρωινό μας. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Ναϊρόμπι. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο & ξενάγηση της πρωτεύουσας επισκεπτόμενοι τα σημαντικότερα αξιοθέατα συμπεριλαμβανόμενου του Μουσείου. Το δείπνο μας απόψε είναι BBQ και κυνήγι όπου θα δοκιμάσουμε τις ωραιότερες Αφρικάνικες γεύσεις στο φημισμένο εστιατόριο Carnivore. Είναι διαθέσιμο και vegetarianαn menu για αυτούς που δεν προτιμούν το κρέας.

Ημέρα 8η - ΝΑΙΡΟΜΠΙ - ΚΑΙΡΟ - ΑΘΗΝΑ

ΝΑΙΡΟΜΠΙ - ΚΑΙΡΟ - ΑΘΗΝΑ


Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής στην Αθήνα μέσω Καΐρου.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και μπορεί να γίνει αλλαγή στην σειρά των ξεναγήσεων εάν οι συνθήκες το επιβάλουν, χωρίς παραλείψεις.
 • (3) ημέρες πριν την αναχώρηση δίνεται το ενημερωτικό μαζί με το τελικό πρόγραμμα.
 • Πριν την δήλωση της συμμετοχής σας, παρακαλούμε να διαβάζετε το εποχιακό τιμοκατάλογο με τις σημαντικές σημειώσεις.

Αναχωρήσεις
Κάθε Παρασκευή του 2020

Πτήσεις
Egyptair, Qatar Airways

Σημεία Αναχώρησης & επιστροφής

Για την αναχώρηση για το ταξίδι, το σημείο συγκέντρωσης θα είναι η Αθήνα με μετάβαση σε αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (Σπάτα).

Η επιστροφή θα γίνει από Ναϊρόμπι μέσω Καϊρου.

Ώρα Αναχώρησης

Θα υπάρξει ενημερωτικό email.

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια ( Αθήνα/Κάιρο- Κάιρο/Ναϊρόμπι/Κάιρο/Αθήνα
 • (2)διανυκτερεύσεις σε λοτζ στο Αμποσέλι με πλήρη διατροφή
 • (1)διανυκτέρευση σε λοτζ στη λίμνη Νακούρου με πλήρη διατροφή
 • (2)διανυκτερεύσεις σε λοτζ στο Μασάι Μάρα με πλήρη διατροφή
 • Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο στο Ναϊρόμπι
 • Αποχαιρετιστήριο BBQ δείπνο στο Ναϊρόμπι στο εστιατόριο Carnivore
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα
 • Βίζα 50,00€ ( εκδίδεται και πληρώνεται επί τόπου )
 • Οτιδήποτε προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Τιμές κατ' άτομο

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΙΜΕΣ
4* / 5* 2κλινο: 1.990,00€ ,  Διαφορά 1κλινου:  250€

Έξτρα Κόστη: Φόροι αεροδρομίων, Επίναυλος καυσίμων, κλπ 400€


  Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα πακέτα ταξιδίων & ξεναγήσεων, μπορείτε να επικοινωνήστετε μαζί μας. Οι εκπρόσωποι της εταρείας μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη!

  Κάντε το ταξίδι σας μαζί μας!

  Έχουμε τις καλύτερες τιμές (Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και ασφαλιστικές καλύψεις και που σε κάθε πρόγραμμα αναφέρονται ως "Έξτρα Κόστη" με υποχρεωτικές και προαιρετικές υπηρεσίες)

  Είμαστε συνεχώς δίπλα σας κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού

  Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση σε πακέτα Αφρικής, Ασίας και Μέσης Ανατολής δραστηριοποιούμενοι εδώ και 30 χρόνια!

  Οργανώνουμε εκδρομές και ταξίδια όχι μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και εποχές αλλά και οποτεδήποτε μας το ζητήσετε εσείς!

  Έχετε Ερωτήσεις ή απορίες?

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποτεδήποτε και αμέσως κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας απαντήσει.

  Σχετικά ταξίδια

  Απολαύστε ένα ταξίδι στη Λίμνη Βικτώρια, κάντε σαφάρι στη Μποτσουάνα και κάντε κρουαζιέρα στο ποταμό Ζαμβέζη…

  ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

  Η Κένυα είναι χώρα της Ανατολικής Αφρικής με πρωτεύουσα το Ναϊρόμπι. Πρόκειται για μια χώρα με τροπικό κλίμα, πανέμορφα τοπία...

  ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

  Ένα μοναδικό ταξίδι στην Αφρική, μια εμπειρία ζωής… μια περιπέτεια που θα σας μείνει αξέχαστη!

  ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

  To boutrostours.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.