Ταϊλάνδη: Mπανγκόκ & Κο Σαμούι – 10 ημέρες

Ινδοκίνα ( Ταϊλάνδη – Βιετνάμ – Καμπότζη – Λάος)

Πολιτισμός & Θεματικός Τουρισμός

10 ημέρες

Αθήνα

Mπανγκόκ

Αναχωρήσεις

            2023

Περιγραφή Εκδρομής

Η Ταϊλάνδη ανέκαθεν αποτελούσε αγαπημένο εξωτικό προορισμό των Ελλήνων.

Ένα συνδυαστικό ταξίδι με επίσκεψη στη Μπανγκόκ και στο Ko Σαμούι. Στη Μπανγκόκ, θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης όπως το μεγάλο παλάτι αλλά και τους τρεις πιο σημαντικούς ναούς της πόλης. Δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την υδάτινη αγορά Damnoen Saduak και τη αγορά Maeklong που την διασχίζει η σιδηροδρομική γραμμή.

Στο τροπικό νησί του Κο Σαμούι θα έχουμε τον χρόνο να απολαύσουμε τα πεντακάθαρα νερά, να περπατήσουμε και να γνωρίσουμε τα τροπικά τοπία του νησιού αλλά και να κάνουμε κρουαζιέρα στα νησάκια Κοh Tao & Koh Nang Yuan.

Αναλυτικό πρόγραμμα

Ημέρα 1η - Αθήνα - Μπανγκόκ

Αθήνα - Μπανγκόκ


Αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Αθήνας και πτήση για την Μπανγκόκ μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη την επόμενη ημέρα.

Ημέρα 2η - Μπανγκόκ

Μπανγκόκ


Άφιξη στη Μπανγκόκ. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Μετά τον έλεγχο των διαβατηρίων και παραλαβή των αποσκευών μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Η Μπανγκόκ είναι χτισμένη στην αριστερή όχθη του ποταμού Μενάμ, στις εκβολές του στον κόλπο του Σιάμ. Πολλές διώρυγες και παραπόταμοι διασχίζουν την πόλη και τη χωρίζουν σε μικρά νησιά, γι’ αυτό είναι γνωστή και ως «Βενετία της Ανατολής». Κατά μήκος της όχθης υπάρχει ολόκληρη πλωτή πόλη από πλοιάρια και σχεδίες που χρησιμοποιούν οι κάτοικοι. Το παλιό τμήμα της είναι πυκνοκατοικημένο με στενά δρομάκια και διώρυγες ενώ το νέο έχει σύγχρονα κτήρια, μεγάλους δρόμους και πάρκα. Το βράδυ θα απολαύσουμε το δείπνο μας σε κρουαζιερόπλοιο με μίνι κρουαζιέρα 2 ωρών κατά μήκος του ποταμού Chao Phraya. Τέλος της κρουαζιέρας, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Γεύματα: δείπνο

Ημέρα 3η - Μπανγκόκ ( Ναοί & Μεγάλο Παλάτι)

Μπανγκόκ ( Ναοί & Μεγάλο Παλάτι)


Mετά το πρωινό μας, θα πραγματοποιήσουμε την πρώτη μας γνωριμία με την Ταϊλανδική πρωτεύουσα. Πρώτος μας σταθμός το Μεγάλο Βασιλικό Παλάτι & ο ναός του Σμαραγδένιου Βούδα. Αποτελεί το κύριο πολιτιστικό και ιστορικό ορόσημο της πρωτεύουσας της Ταϊλάνδης και προσελκύει χιλιάδες τουρίστες ετησίως. Η κατασκευή του ανακτόρου άρχισε στο 1782, όταν ο βασιλιάς Ράμα αποφάσισε να μετακινήσει την πρωτεύουσα του κράτους από την πόλη Thonburi στην Μπανγκόκ. Αρχικά, το συγκρότημα των ανακτόρων αποτελείται από πολλά ξύλινα κτίρια εμπλουτισμένα με τοίχο και τον ναό του Σμαραγδένιου Βούδα, που χτίστηκε από τον βασιλιά για την προσωπική λατρεία της θεότητας. Οι πιστοί αφήνουν στα πόδια του λουλούδια, λιβάνι και άλλα αφιερώματα. Με τις πολύχρωμες στέγες και τη χρυσή και μαρμάρινη διακόσμηση, ο ναός είναι ένα πραγματικό αρχιτεκτονικό στολίδι. Ο ναός Pho ( ναός του ξαπλωμένου Βούδα) πρόκειται για τον παλιότερο ναό στην Ταϊλάνδη, ο οποίος στεγάζει και τη σημαντικότερη σχολή ιατρικής και παραδοσιακού μασάζ της χώρας. Φημίζεται για τον εντυπωσιακό Ξαπλωμένο Βούδα (μήκους 46 μέτρων και ύψους 15 μέτρων), ο οποίος είναι εξολοκλήρου καλυμμένος με χρυσό και έχει διακοσμημένες πατούσες. Μόλις τελειώσουμε την ξενάγησή μας, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Γεύματα: πρωινό.

Ημέρα 4η - Μπανγκόκ – Mae Klong – Damnoensaduak – Mπανγκόκ

Μπανγκόκ – Mae Klong – Damnoensaduak – Mπανγκόκ


Μετά το πρωινό, αναχωρούμε για την διάσημη αγορά Mae Klong καθώς αποτελεί μια από τις πιο σουρεαλιστικές διαδρομές τρένου που υπάρχουν και αποτελεί καθημερινό φαινόμενο για τους κατοίκους μίας μικρής πόλης κοντά στην Μπανγκόκ. Το τρένο της γραμμής περνάει κυριολεκτικά μέσα από την Μάε Κλόνγκ, την λαϊκή αγορά της πόλης, αναγκάζοντας τους μαγαζάτορες να μετακινούν την πραμάτεια 8 φορές τη μέρα. Στη συνέχεια συνεχίζουμε για την επαρχία Ρατσαμπούρι. Το Ρατσάμπουρι είναι μία από τις επαρχίες της δυτικής Ταϊλάνδης, γνωστή για την υδάτινη αγορά Damnοensaduak και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα και εντυπωσιακότερα αξιοθέατα της Ταϊλάνδης. Τα κανάλια που απαρτίζουν σήμερα την πλωτή αγορά χτίστηκαν το 1866 με απόφαση του βασιλιά της Ταϊλάνδης για να διευκολύνει την επικοινωνία με την επαρχία. Η λειτουργία της πλωτής αγοράς ξεκίνησε το 1967 και σήμερα στηρίζεται αποκλειστικά από τους τουρίστες που την επισκέπτονται και όχι από τους ντόπιους. Τα κανάλια μέσα και γύρω από την Μπανγκόκ διευκολύνουν την επικοινωνία μεταξύ των διάφορων περιοχών της πόλης, ενώ πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να ζουν κατά μήκος τους και χρησιμοποιούν τις βάρκες ως μέσο μεταφοράς από το ένα σημείο στο άλλο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Μπανγκόκ. Διανυκτέρευση. Γεύματα: πρωινό

Ημέρα 5η - Μπανγκόκ - Κο Σαμούι

Μπανγκόκ - Κο Σαμούι


Μετά το πρωινό μας, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Κο Σαμούι. Άφιξη στο νησί. Παραλαβή από αντιπρόσωπο του γραφείου μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση & διανυκτέρευση.

Ημέρα 6η - Κο Σαμούι

Κο Σαμούι


Ελεύθερη ημέρα στο Κο Σαμούι για κολύμπι & χαλάρωση. Γεύματα: πρωινό

Ημέρα 7η - Koh Tao & Koh Nang Yuan

Koh Tao & Koh Nang Yuan


Μετά το πρωινό μας θα πραγματοποιήσουμε μια ολοήμερη κρουαζιέρα περιπέτειας που θα μας μεταφέρει στο όμορφο Koh Nang Yuan. Αυτός ο προορισμός είναι γνωστός για τα τρία μικρά νησάκια που ενώνονται μεταξύ τους με μια αμμουδιά. Μετά από ένα ταϊλανδέζικο γεύμα που σερβίρεται στο ύπαιθρο στην παραλία Koh Tao, η μέρα είναι ελεύθερη για να απολαύσετε τον ήλιο και να κολυμπήσετε. Το Koh Tao είναι γνωστό για τον πλούτο της θαλάσσιας ζωής του, εξ ου και η δημοτικότητά του ως ένα από τα πιο σημαντικά σημεία καταδύσεων της Ταϊλάνδης. Επιστροφή στο Koh Samui. Διανυκτέρευση. Γεύματα: πρωινό, γεύμα

Ημέρα 8η - Κο Σαμούι

Κο Σαμούι


Ελεύθερη ημέρα στο Κο Σαμούι για κολύμπι & χαλάρωση. Γεύματα: πρωινό

Ημέρα 9η - Κο Σαμούι - Μπανγκόκ - Σιγκαπούρη

Κο Σαμούι - Μπανγκόκ - Σιγκαπούρη


Μετά το πρωινό μας, μεταφορά στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας μέσω Μπανγκόκ και Σιγκαπούρης.

Ημέρα 10η - Σιγκαπούρη - Αθήνα

Σιγκαπούρη - Αθήνα


Άφιξη στην Αθήνα νωρίς το μεσημέρι.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό ως προς την σειρά των ξεναγήσεων. Τελικό πρόγραμμα δίνεται 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.

Αναχωρήσεις

           2023

Ενδεικτικές πτήσεις

Αθήνα - Σιγκαπούρη 13:45 - 05:45 ( +1)

Σιγκαπούρη - Μπανγκόκ 08:20 - 09:50

Μπανγκόκ - Σιγκαπούρη 20:25 - 23:45

Σιγκαπούρη - Αθήνα 05:35 - 11:55

 

Οι πτήσεις πραγματοποιούνται με την Scoot


Μπανγκόκ – Ko Σαμούι  13:40 – 14:45

Κο Σαμούι – Μπανγκόκ   15:00 – 16:15

 

Oι πτήσεις πραγματοποιούνται με την Bangkok Airways

Σημεία αναχώρησης και επιστροφής

Σημείο αναχώρησης και επιστροφής: αεροδρόμιο Αθήνας

Σημείο άφιξης / αναχώρησης  εκδρομής: αεροδρόμιο Μπανγκόκ Σουβαρναμπούμι / αερορδρόμιο Κο Σαμούι

Ώρα Αναχώρησης

Θα υπάρξει σχετική επικοινωνία και ενημερωτικό email.

Ενδεικτικά ξενοδοχεία

ΠΟΛΗ Ενδεικτικά ξενοδοχεία
Μπανγκόκ Lancaster 5* ή παρόμοιο
Koh Samui Lub D Koh Samui Chaweng Beach 5* ή παρόμοιο

 

Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

08/06

13/07

10/08

07/09

 

 

2.220,00€

2.535,00€

2.670,00€

2.240,00€

 

Φόροι αεροδρομίων / Επίναυλοι καυσίμων.        Συμπεριλαμβάνονται
Φιλοδωρήματα

 

Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν:

 • Αεροπορικά εισιτήρια με την Scoot ( oικονομική θέση με βαλίτσα & γεύμα) και με την Bangkok Airways ( εσωτερικές πτήσεις Ταϊλάνδης)
 • Τρεις διανυκτερεύσεις στη Μπανγκόκ & τέσσερις στο Κο Σαμούι με πρωινό
 • Δείπνο κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας στο ποταμό Chao Phraya
 • Hμερήσια κρουαζιέρα στα νησάκια Koh Tao & Koh Nang Yuan με γεύμα
 • Μεταφορές μετακινήσεις
 • Είσοδοι σε μνημεία και μουσεία όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Αγγλόφωνες ξεναγήσεις
 • Φόροι αεροδρομίων
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

Oι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν:

 • Φιλοδωρήματα
 • Τοπικό φόρο καταλύματος ( περίπου 1,5€/άτομο/διανυκτέρευση)
 • Είσοδος στο εθνικό πάρκο στο Κο Σαμούι ( περίπου 7,00€ /άτομο)
 • Οτιδήποτε δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα

  Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα πακέτα ταξιδίων & ξεναγήσεων, μπορείτε να επικοινωνήστετε μαζί μας. Οι εκπρόσωποι της εταρείας μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη!

  Κάντε το ταξίδι σας μαζί μας!

  Έχουμε τις καλύτερες τιμές (Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και ασφαλιστικές καλύψεις και που σε κάθε πρόγραμμα αναφέρονται ως "Έξτρα Κόστη" με υποχρεωτικές και προαιρετικές υπηρεσίες)

  Είμαστε συνεχώς δίπλα σας κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού

  Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση σε πακέτα Αφρικής, Ασίας και Μέσης Ανατολής δραστηριοποιούμενοι εδώ και 30 χρόνια!

  Οργανώνουμε εκδρομές και ταξίδια όχι μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και εποχές αλλά και οποτεδήποτε μας το ζητήσετε εσείς!

  Έχετε Ερωτήσεις ή απορίες?

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποτεδήποτε και αμέσως κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας απαντήσει.

  Xάρτης Εκδρομής

  Σχετικά ταξίδια