ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΚΙΝΑ – ΜΥΘΙΚΗ ΚΙΝΑ

Κίνα

Διακοπές

2.220

12 ημέρες

Αθήνα

Πεκίνο

Αναχωρήσεις:  01, 08 & 15/04, 06 & 20/05

Περιγραφή Εκδρομής

Ένα μοναδικό ταξίδι για να γνωρίσουμε μια μοναδική χώρα. Θα ανακαλύψουμε τα μυστικά του Πεκίνου, θα περπατήσουμε στο επιβλητικό Σινικό Τείχος, θα επισκεφθούμε το μοναδικό πήλινο στρατό ενώ θα έχουμε την φοβερή εμπειρία να βρεθούμε στις περιοχές των Avatar.

Πρόγραμμα για το ταξιδιωτικό πακέτο και ξεναγήσεις

Ημέρα 1η & 2η - Άφιξη Πεκίνο

Άφιξη στο Πεκίνο


Γεύματα: Χωρίς Γεύμα Διαμονή: Sunworld Hotel Beijing ★★★★ Συγκέντρωση στο Ελευθέριος Βενιζέλος και πτήση για Πεκίνο, μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Διανυκτέρευση στο αεροπλάνο. Άφιξη στη Κινεζική πρωτεύουσα την επόμενη μέρα. Στο αεροδρόμιο, αφότου περάσουμε τις διαδικασίες ελέγχου, παραλαβή από τους τοπικούς αντιπροσώπους. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο.

Ημέρα 3η - Πεκίνο

Πεκίνο


Γεύματα: Πρωινό, Γεύμα Διαμονή: Sunworld Hotel Beijing ★★★★ Σήμερα θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε μερικά από τα πιο ονομαστά μνημεία της Κινέζικης πρωτεύουσας. Πρώτη μας στάση ο ναός του Ουρανού. Ο ναός του Ουρανού εγγράφηκε ως παγκόσμια κληρονομιά της Unesco το 1998 και περιγράφεται ως ένα αριστούργημα αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού που απλά και γραφικά απεικονίζει την κοσμογονία και είναι τεράστιας σημασίας για την εξέλιξη ενός από τους πιο μεγάλους πολιτισμούς του κόσμου. Εκεί θα δούμε ντόπιους να εξασκούν τάι τσι, μια πολεμική τέχνη ήπιας εξάσκησης. Στη συνέχεια θα βρεθούμε στα γραφικά Hutong( μικρά δρομάκια) για να πάρουμε μια γεύση από την αυθεντική ζωή της Κίνας. Μετά το γεύμα μας σε παραδοσιακό εστιατόριο, θα επισκεφθούμε την περίφημη πλατεία Τιεν αν Μεν, που το όνομά της σημαίνει Πύλη της Ουράνιας Γαλήνης. Το συνολικό εμβαδόν αγγίζει τα 440.000 τετραγωνικά μέτρα, κάνοντάς της μια από τις μεγαλύτερες πλατείες του κόσμου. Περνώντας την πύλη Tienanmen βρισκόμασετ στην Απαγορευμένη Πόλη ( αυτοκρατορικό παλάτι) μια έκταση 128 στρεμμάτων που περιβάλλεται από ένα πανύψηλο τείχος με πύλες ύψους δέκα μέτρων, έχοντας τριγύρω μια τάφρο πλάτους 52 μέτρων. Αποτελείται από 800 κτίρια και 8.706 αίθουσες. Εκεί ζούσαν 9.000 παλλακίδες και 100.000 ευνούχοι. Στο τέλος της ημέρα , καθοδόν για το ξενοδοχείο μας, θα επισκεφθούμε ένα μαγαζί μαργαριταριών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

Ημέρα 4η - Πεκίνο

Πεκίνο


Γεύματα: Πρωινό Διαμονή: Sunworld Hotel Beijing ★★★★ Σήμερα θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε ένα από τα πιο επιβλητικά και διάσημα μνημεία της υφηλίου, το Σινικό Τείχος. Είναι το μεγαλύτερο σε έκταση ανθρώπινο οικοδόμημα και ένα από τα σύγχρονα επτά θαύματα του κόσμου. Η Unesco το περιέλαβε στον κατάλογό της με τα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, το 1987. Το Σινικό Τείχος είναι ένα αριστούργημα κατασκευής της αρχαίας Κίνας, με σημαντική συμβολική αξία. 300.000 εργάτες δούλευαν ασταμάτητα 10 χρόνια για να ολοκληρώσουν το έργο των 10.000 χιλιομέτρων που τελικά έμεινε ατέλειωτο. Ενδείκνυται να φοράτε άνετα παπούτσια για το περπάτημα. Μετά τη ξενάγησή μας στο Σινικό Τείχος, θα επισκεφθούμε το Ολυμπιακό Πάρκο, που φιλοξένησε τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 καθώς και τους μελλοντικούς χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες το 2022. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Διανυκτέρευση

Ημέρα 5η - Πεκίνο - Ξιάν

Πεκίνο - Ξιάν


Γεύματα: Πρωινό, Γεύμα Διαμονή: Grand Noble Hotel ★★★★ Το πρωί θα επισκεφθούμε το Θερινό Ανάκτορο που είναι ο υπάρχον μεγαλύτερος και πιο ολοκληρωμένος αυτοκρατορικός κήπος στην Κίνα. Χαρακτηρίζεται από τη θέα με λόφους γύρω από την λίμνη Κουνμίνγκ που αποτελεί τα τρία τέταρτα της συνολικής του έκτασης. Το Περίπτερο Αρώματος του Βούδα, η Θάλασσα της Σοφίας, η Οδός Σουτζόου και το Βουνό της Μακροζωίας είναι κάποια από τα πιο γραφικά του σημεία. Το Περίπτερο Αρώματος του Βούδα με ύψος 41 μέτρα, είναι διακοσμημένο με εφυαλωμένα πλακίδια. Το Μαρμάρινο Σκάφος στην δυτική άκρη του Μακρύ Διαδρόμου είναι μία ξακουστή κατασκευή στο νερό. Το διώροφο σκάφος με μήκος 36 μέτρα, κατασκευάστηκε το 1755 μονάχα από μάρμαρο. Το Θερινό Ανάκτορο εγγράφηκε ως παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO το 1998. Στη συνέχεια αποχαιρετούμε το Πεκίνο και μεταφερόμαστε στο σιδηροδρομικό σταθμό για να πάρουμε την υπερταχεία για το Ξιάν. Η διαδρομή είναι πανέμορφη και μας δίνεται η ευκαιρία να δούμε τη Κινέζικη φύση σε όλο της το μεγαλείο. Στο σταθμό στο Ξιάν μας περιμένει ο αντιπρόσωπός μας για να μας μεταφέρει στο ξενοδοχείο μας. Άφιξη στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

Ημέρα 6η - Ξιάν

Ξιάν


Γεύματα: Πρωινό, Γεύμα, Δείπνο Διαμονή: Grand Noble Hotel ★★★★ Η Ξιαν αποτελεί το θησαυροφυλάκιο αυτοκρατορικών λειψάνων των κυριότερων δυναστειών της Κίνας, καθώς αποτέλεσε πρωτεύουσα 11 δυναστειών. Γνωστή ως η αφετηρία του «Δρόμου του μεταξιού» σήμερα θεωρείται ως ο σημαντικότερος προορισμός των επισκεπτών της χώρας. Το πρωί θα βρεθούμε στα αρχαία τείχη του Ξιάν. Χτισμένα κατά τη διάρκεια της δυναστείας των Τάγκ, αποτελούν την πληρέστερη υπάρχουσα αστική οχύρωση της Κίνας. Αφότου απολαύσουμε το γεύμα μας σε παραδοσιακό εστιατόριο, θα επισκεφθούμε τη σημαντικότερη ανακάλυψη του 20ου αιώνα, ένα από τα θαύματα του μεσαίωνα : το Μουσείο του «Πήλινου Στρατού» ή « Στρατού από τερακότα» του μαυσωλείου του αυτοκράτορα Τσιν Σι Χουανγκ. Αποτελείται από 8.099 αγάλματα σκαλισμένα σε πηλό που απεικονίζουν μορφές ανθρώπων και αλόγων στις φυσικές τους διαστάσεις. Κάθε μορφή έχει τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά με εκπληκτικές λεπτομέρειες τόσο στο πρόσωπο όσο και στα μαλλιά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

Ημέρα 7η - Ξιάν - Zhangjiajie

Ξιάν - Zhangjiajie


Γεύματα: Πρωινό, Γεύμα Διαμονή: Santa Daminga International Hotel ★★★★ Ελεύθερο το πρωινό μας και θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα μυστικά του Ξιάν. Μετά το γεύμα μας θα περπατήσουμε μέχρι την παγόδα μικρή Αγριόχηνα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε πανοραμικά την πόλη. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τον ναό Jianfu καθώς επίσης και το Μουσείο της πόλης του Ξιαν. Αργότερα. αναχωρούμε για το αεροδρόμιο του Ξιαν με προορισμό το Zhangjiajie. Άφιξη στo Zhangjiajie, παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

Ημέρα 8η - Zhangjiajie

Zhangjiajie


Γεύματα: Πρωινό, Γεύμα Διαμονή: Santa Daminga International Hotel ★★★★ H σημερινή μέρα θα είναι αφιερωμένη στην εξερεύνηση της περιοχής με τα συγκλονιστικά τοπία απαράμιλλης ομορφιάς. Η εκδρομή μας ξεκινά από την προστατευμένη περιοχή Wulingyuan. Κάνοντας πεζοπορία 2 ωρών στα όρη Tianzi θα μαγευτούμε από το ονειρικό ομιχλώδη τοπίο. Μετά το γεύμα μας σε παραδοσιακό εστιατόριο, θα συνεχίσουμε για την δεύτερη πεζοπορία μας στην προστατευμένη περιοχή Yuangjiajie, ενώ θα χρησιμοποιήσουμε το μεγαλύτερο και βαρύτερο ανελκυστήρα του κόσμου, τον γυάλινο γίγαντα Bailong. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 9η - Γκουιλίν-Γιανγκσούο -Γκουιλίν

Γκουιλίν-Γιανγκσούο -Γκουιλίν


Γεύματα: Πρωινό, Γεύμα Διαμονή: Sheraton Guilin ★★★★★ Το πρωί θα βρεθούμε στον μώλο Zhujiang για την 4ωρη κρουαζιέρα μας στο ποταμό Li. Η ομορφιά του τοπίου είναι αναμφισβήτητη, ενώ όσο κυλά το ποταμόπλοιο, θα προσεγγίζουμε το Yangshuo. Φθάνοντας στο Yangshuo, θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στo διάσημo δρόμο Υangshuo. Επιστροφή στο Γκουιλίν για μια σύντομη επίσκεψη στο σύμβολο του Γκουιλίν, το Elephant Truck Hill. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

Ημέρα 10η - Zhangjiajie

Zhangjiajie


Γεύματα: Πρωινό, Γεύμα Διαμονή: Santa Daminga International Hotel ★★★★ Συνεχίζοντας την γνωριμία μας με την περιοχή των Avatar, θα μεταφερθούμε στο εθνικό πάρκο του Zhangjiajie. Το πιο χαρακτηριστικό γνώρισμα του πάρκου είναι οι στηλοειδής σχηματισμοί μεγάλου μεγέθους που υπάρχουν διάσπαρτοι στο πάρκο. Κατά την είσοδο μας, θα πάρουμε το τελεφερίκ και θα επισκεφθούμε το χωριό Huangshi, μια διαδρομή που θα μας κόψει την ανάσα. Μετά το γεύμα μας, θα κάνουμε πεζοπορία ( 2.5ώρες) και θα επισκεφθούμε το ρυάκι Jinbian σε μια από τις πιο όμορφες κοιλάδες του κόσμου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

Ημέρα 11η - Σαγκαή

Σαγκαή


Η ημέρα μας ξεκινά με έναν περίπατο στο Nong Tang, όπου θα έρθουμε σε πρώτη γνωριμία με τη Σαγκάη, τη πιο μοντέρνα πόλη της Κίνας, με την μοναδική φουτουριστική αρχιτεκτονική. Ακολουθεί επίσκεψη στο βοτανικό κήπο Yuyuan, ένα εκτενή κινέζικο κήπο, κατασκευασμένο από το 1559 κατά τη διάρκεια της δυναστείας των Μινγκ, ενώ θα βρεθούμε και στο ομώνυμο παζάρι για να κάνουμε τα ψώνια μας. Μετά το γεύμα μας, θα επισκεφθούμε το μουσείο μεταξιού και στη συνέχεια ακολουθεί επίσκεψη στο Μουσείο της Σαγκάης, όπου αναβιώνει το παρελθόν της Κίνας με πάνω από 120.000 εκθέματα όπως αρχαία νομίσματα, πορσελάνες, έπιπλα, γλυπτά κ.α. Ακριβώς δίπλα βρίσκεται ο πύργος « Oriental Pearl» ύψους 470μ. Η συνέχεια της ημέρας θα μας βρει να περπατάμε στη μοντέρνα πλευρά της πόλης, στο Bund και στη λεωφόρο Nanjing. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Αργά το βράδυ μεταφορά στο αεροδρόμιο της Σαγκάης.

Ημέρα 12η - Σαγκάη - Αθήνα

Σαγκάη - Αθήνα


Το πρωί, αφού απολαύσουμε το πρωινό μας, θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο της Σαγκάης για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας για την Αθήνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

-

Αναχωρήσεις
01, 08 & 15/04, 06 & 20/05

Πτήσεις
Air China

Σημεία Αναχώρησης & επιστροφής

Για την αναχώρηση για το ταξίδι, το σημείο συγκέντρωσης θα είναι η Αθήνα με μετάβαση σε αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (Σπάτα).
Η επιστροφή θα γίνει από τη Σαγκάη

Ώρα Αναχώρησης

Θα υπάρξει σχετική επικοινωνία και ενημερωτικό email.

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Πεκίνο / Σαγκάη – Αθήνα
 • Μεταφορές μέσα στην Κίνα
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχείο με πρωινό
 • Διατροφή όπως αναγράφεται στο πρόγραμμα
 • Μεταφορές / Μετακινήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Αγγλόφωνες ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα ( Ελληνόφωνες όταν οι συμμετοχές είναι άνω των 15 ατόμων)
 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων (800€)
 • Φιλοδωρήματα
 • Βίζα Κίνας ( 60€/ διαβατήριο)
 • Αναβατήρας στο Σινικό τείχος ( 20€ / άτομο Round Trip)
 • Ποτά / Αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
 • Οτιδήποτε δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα

Τιμές κατ' άτομο

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΙΜΕΣ
5* (Ημ/νιες: 01, 08 & 15/04, 06 & 20/05) 2κλινο: 2220,00,  Διαφορά 1κλινου:  540€

Έξτρα Κόστη: Φόροι αεροδρομίων, Επίναυλος καυσίμων, κλπ 790€


Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα πακέτα ταξιδίων & ξεναγήσεων, μπορείτε να επικοινωνήστετε μαζί μας. Οι εκπρόσωποι της εταρείας μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη!

Κάντε το ταξίδι σας μαζί μας!

Έχουμε τις καλύτερες τιμές (Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και ασφαλιστικές καλύψεις και που σε κάθε πρόγραμμα αναφέρονται ως "Έξτρα Κόστη" με υποχρεωτικές και προαιρετικές υπηρεσίες)

Είμαστε συνεχώς δίπλα σας κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού

Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση σε πακέτα Αφρικής, Ασίας και Μέσης Ανατολής δραστηριοποιούμενοι εδώ και 30 χρόνια!

Οργανώνουμε εκδρομές και ταξίδια όχι μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και εποχές αλλά και οποτεδήποτε μας το ζητήσετε εσείς!

Έχετε Ερωτήσεις ή απορίες?

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποτεδήποτε και αμέσως κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας απαντήσει.

To boutrostours.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.