Ταξίδι στην Αίγυπτο – Οάσεις της Αιγύπτου 7 ημέρες

Αίγυπτος

Αναψυχή & Τουρισμός

8 ημέρες

Αθήνα

Κάιρο

Αναχωρήσεις:  -

Περιγραφή Εκδρομής

Ένα επικό ταξίδι σαφάρι και τουρισμού στις οάσεις και έρημο της Αιγύπτου και επίσης ξενάγηση σε Κάιρο και Λούξορ

Πρόγραμμα για το ταξιδιωτικό πακέτο και ξεναγήσεις

Ημέρα 1η - Αθήνα - Κάιρο

Αθήνα - Κάιρο


Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αίγυπτο, το λίκνο ενός μεγάλου πολιτισμού που χάραξε την πορεία της ανθρωπότητας. Άφιξη στο πολύβουο Κάιρο, με τα εκατομμύρια κατοίκους. Παραλαβή από τοπικούς αντιπροσώπους, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2η - Οαση της Bahariya

Οαση της Bahariya


Αναχωρούμε από το Κάιρο για την Οαση της Bahariya (350 χιλιόμετρα). Ξενάγηση στην Όαση της Bahariya και επίσκεψη της πόλης. Γεύμα. Επίσκεψη στο τέμενος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τους τάφους των ευγενών και το Ορος των Αγγλων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Αργότερα θα απολαύσουμε το μπάνιο μας στα ζεστά νερά των Θερμών Πηγών. Διανυκτέρευση στη Bahariya. Πρωινό, γεύμα, δείπνο.

Ημέρα 3η -Μαύρη έρημος, Σαφάρι και Καραβάνι

Μαύρη έρημος, Σαφάρι και Καραβάνι


Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για τη Μαύρη Έρημο και την περιοχή των αμμόλοφων. Αρχίζουμε την αναρρίχησή μας σε έναν αμμόλοφο ύψους 50 μέτρων. Συνεχίζουμε προς τη Farafra όπου θα επισκεφθούμε το κρυσταλλένιο βουνό – μια πανέμορφη περιοχή με τριαντάφυλλα της ερήμου – και την αψίδα. Συνεχίζουμε για τη Λευκή Έρημο, όπου ξεκινάμε την ξενάγησή μας εξερευνώντας τους πανέμορφους σχηματισμούς, το ιερό δέντρο και τα σχηματισμένα από τον άνεμο γλυπτά, τα οποία μοιάζουν με μορφές ανθρώπων και ζώων. Κατά το δειλινό, θα κάνουμε ένα σαφάρι με καραβάνι με καμήλες για περίπου μια ώρα και θα έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουμε τους σχηματισμούς που μοιάζουν σαν να αποτελούν την επιφάνεια ενός άλλου πλανήτη. Διανυκτέρευση στη Farafra. Πρωινό, γεύμα, δείπνο.

Ημέρα 4η - Όαση Farafra

Όαση Farafra


Αναχώρηση για εξερεύνηση της όασης Farafra και επίσκεψη της πόλης. Θα απολαύσουμε το μπάνιο μας στα ζεστά νερά των πηγών. Γεύμα. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το Μουσείο Badr με εκθέματα τοπικών καλλιτεχνών. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 5η - Υπόγεια περάσματα και εξερευνήσεις

Υπόγεια περάσματα και εξερευνήσεις


Αναχωρούμε από τη Dakhla για την Kharga. (190 χιλιόμετρα). 100 χιλιόμετρα πριν την Kharga, κατευθυνόμαστε προς την παλιά Ρωμαϊκή πόλη του El Bagawat. Θα επισκεφθούμε τα μοναδικά στον κόσμο δαιδαλώδη υπόγεια περάσματα, θα εξερευνήσουμε τις κατακόμβες και τα τεμένη. Γεύμα πικ-νικ. Αργότερα αναχωρούμε για τη Labakh, γνωστή από τη Ρωμαϊκή Εποχή. Θα εξερευνήσουμε τον οικισμό, το τέμενος και την πηγή. Άφιξη στην όαση της Kharga, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, όπου και θα απολαύσουμε δείπνο Barbeque. Διανυκτέρευση στην όαση της Kharga. Πρωινό, γεύμα, δείπνο.

Ημέρα 6η - Λούξορ

Λούξορ


Από την Kharga κατευθυνόμαστε προς το Baris (55 χιλιόμετρα), όπου θα επισκεφθούμε το τέμενος Dush. Γεύμα πικ-νικ. Συνεχίζουμε προς το Luxor. Άφιξη στο Luxor. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση. Πρωινό, γεύμα, δείπνο.

Ημέρα 7η - ΑΘήνα ή ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ με Κρουαζιέρα!

ΑΘήνα ή ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ με Κρουαζιέρα!


Πρωινό, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα μέσω Καΐρου ή αν θέλετε μπορείτε να συνεχίσετε με την κρουαζιέρα στο Νείλο.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Τα προγράμματα των εκδρομών όπως παρουσιάζονται στο site είναι ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ.
 • Η σειρά των ξεναγήσεων είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί και με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί καμία από τις ξεναγήσεις που αναφέρονται.
 • Ζητάτε πάντοτε τα εποχιακά ένθετα προγράμματα για να έχετε πλήρη εικόνα της εκάστοτε εκδρομής, όπως αυτή πραγματοποιείται ανά εποχή. Τα προγράμματα της μπροσούρας και της ιστοσελίδας είναι ενδεικτικά, καθώς δεν είναι δυνατόν να εκδίδονται μπροσούρες ή να πραγματοποιούνται αλλαγές στην ιστοσελίδα σε συνεχή βάση.

Αναχωρήσεις
-

Πτήσεις
-

Σημεία Αναχώρησης & επιστροφής

Για την αναχώρηση για το ταξίδι, το σημείο συγκέντρωσης θα είναι η Αθήνα με μετάβαση σε αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (Σπάτα).
Η επιστροφή θα γίνει από το Κάιρο

Ώρα Αναχώρησης

Θα υπάρξει σχετική επικοινωνία και ενημερωτικό email.

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Air fares
 • 3 Nights Hotel Accomodation
 • Tour Guide
 • Entrance Fees
 • All transportation in destination location

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων
 • Βίζα Αιγύπτου
 • Φιλοδωρήματα

Τιμές κατ' άτομο

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΙΜΕΣ
- - -

Έξτρα Κόστη: Φόροι αεροδρομίων, Επίναυλος καυσίμων, κλπ -€


Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα πακέτα ταξιδίων & ξεναγήσεων, μπορείτε να επικοινωνήστετε μαζί μας. Οι εκπρόσωποι της εταρείας μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη!

Κάντε το ταξίδι σας μαζί μας!

Έχουμε τις καλύτερες τιμές (Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και ασφαλιστικές καλύψεις και που σε κάθε πρόγραμμα αναφέρονται ως "Έξτρα Κόστη" με υποχρεωτικές και προαιρετικές υπηρεσίες)

Είμαστε συνεχώς δίπλα σας κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού

Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση σε πακέτα Αφρικής, Ασίας και Μέσης Ανατολής δραστηριοποιούμενοι εδώ και 30 χρόνια!

Οργανώνουμε εκδρομές και ταξίδια όχι μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και εποχές αλλά και οποτεδήποτε μας το ζητήσετε εσείς!

Έχετε Ερωτήσεις ή απορίες?

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποτεδήποτε και αμέσως κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας απαντήσει.

Σχετικά ταξίδια

Η Αίγυπτος είναι τόπος με πλούσια και σπουδαία ιστορία, μαγευτικές παραλίες, κρυστάλλινα νερά, ατέλειωτες ερήμους και εξωτικές οάσεις...

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

To boutrostours.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.