Εξωτικό ταξίδι σε Ταϊλάνδη και Πουκέτ

Ταϊλάνδη

Αναψυχή & Τουρισμός

13 ημέρες

Αθήνα

Μπανγκόκ

Αναχωρήσεις:  Νοε.18’ - Dec 19’

Περιγραφή Εκδρομής

Αγιουτάγια, Πιτσανουλόκ, Σουκοτάι, Τσιάνγκ Ράι, Χρυσό Τρίγωνο, Τιάνγκ Μάι, Μπανγκόκ, Πουκέτ

Η Ταϊλάνδη με την πλούσια τροπική της βλάστηση είναι μια χώρα πολιτισμικών και αισθητικών αντιθέσεων. Θορυβώδης ή γαλήνια, περίλαμπρη ή ταπεινή, η Ταϊλάνδη παραμένει πάντα άκρως γοητευτική. Βρίσκεται σε μια εύφορη ζώνη μουσώνων, ανάμεσα στην Ινδία και στην Κίνα, δύο μεγάλων πολιτισμών που έχουν επηρεάσει τον χαρακτήρα των λαών της Νοτιοανατολικής Ασίας. Οι Ταϊλανδοί έχουν όμως δική τους κουλτούρα. Δασώδη βουνά, τροπικά δάση, φυτείες καουτσούκ και εύφορες πεδιάδες με ορυζώνες δίνουν μια μοναδική μορφή στην Ταϊλάνδη. Η πρωτεύουσα Μπανγκόκ, βρίσκεται στις εκβολές του ποταμού Τσάο Πράγια και εξαπλώνεται όλο και περισσότερο χρόνο με τον χρόνο. Οι Ταϊλανδοί την αποκαλούν Πόλη των αγγέλων. Πρόκειται για μια ζωντανή, πλούσια και πολύβουη μητρόπολη 7 εκατομμυρίων κατοίκων. Είναι μια από τις συναρπαστικότερες πόλεις του κόσμου. Η νυχτερινή ζωή της, οι αγορές, τα καταστήματα, τα εστιατόρια, τα μουσεία, τα ανάκτορα και τα πάρκα μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο δύσκολο ταξιδιώτη.

Πρόγραμμα για το ταξιδιωτικό πακέτο και ξεναγήσεις

Ημέρα 1η & 2η - Συγκέντρωση στο Ελευθέριος Βενιζέλος και αναχώρηση για Μπανγκόκ Ταιλάνδης

Συγκέντρωση στο Ελευθέριος Βενιζέλος και αναχώρηση για Μπανγκόκ Ταιλάνδης


Συγκέντρωση στο Ελευθέριος Βενιζέλος και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης Μπανγκόκ μέσω σταθμού. Άφιξη στην Μπανγκόκ την επόμενη μέρα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η -ΜΠΑΝΓΚΟΚ - ΜΠΑΝΓΚ ΠΑ ΙΝ ΑΓΙΟΥΤΑΓΙΑ - ΛΟΠΜΠΟΥΡΙ - ΠΙΤΣΑΝΟΥΛΟΚ

ΜΠΑΝΓΚΟΚ - ΜΠΑΝΓΚ ΠΑ ΙΝ ΑΓΙΟΥΤΑΓΙΑ - ΛΟΠΜΠΟΥΡΙ - ΠΙΤΣΑΝΟΥΛΟΚ


Πρωινό και αναχώρηση για την Β. Ταυλάνδη. 1ος σταθμός είναι το Bang Pa In το θερινό παλάτι του βασιλιά της Αγιούταγια που χτίστηκε τον 18ο αιώνα. Εκεί θα επισκεφτούμε το βασιλικό παλάτι, το pavilion, το παλάτι κινεζικού στυλ Vihat Chamrun με τα περίτεχνα σχέδια. Συνεχίζουμε για την Αγιούταγια όπου ήταν η πρωτεύουσα του Σιάμ από το 1350 έως το 1767 όπου θα επισκεφτούμε τους πιο σημαντικούς ναούς. Συνεχίζουμε για το Lopburi όπου θα επισκεφτούμε τον εντυπωσιακό ναό με τους 3 πύργους Phra Prang Sam Yod, τον βωμό που είναι αφιερωμένος στην θεά Κάλι στον ναό Sarn Prakam. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και μετά συνεχίζουμε στο Πιτσανουλόκ. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 4η - ΠΙΤΣΑΝΟΥΛΟΚ-ΣΟΥΚΟΤΑΪ- ΤΣΙΑΝΓΚ ΡΑΪ

ΠΙΤΣΑΝΟΥΛΟΚ-ΣΟΥΚΟΤΑΪ- ΤΣΙΑΝΓΚ ΡΑΪ


Μετά το πρωινό αναχωρούμε οδικώς για το Σουκοτάι, την 1η πρωτεύουσα της Ταυλάνδης τον 13ο αιώνα. Το Σουκοτάι είναι ένα από τα σπουδαιότερα ιστορικά μνημεία της Ασίας και γι’ αυτό είναι μνημείο προστατευόμενο από την UNESCO. Αφού επισκεφθούμε τους ναούς Wat Sra Sri και Wat Sri Chum συνεχίζουμε για γεύμα στο Satchanalai όπου θα δούμε ναούς και ερείπια. Συνεχίζουμε Βόρεια και φτάνουμε στο Τσιανγκ Ράι. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 5η - ΤΣΙΑΝΓΚ ΡΑΪ

ΤΣΙΑΝΓΚ ΡΑΪ


Μετά το πρωινό συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας στη Βόρεια Ταϊλάνδη. Η Βόρεια Ταϊλάνδη φημίζεται για τις εξωτικές φυλές της και σήμερα θα επισκεφτούμε τα χωριά των φιλών Akha και Yao. Συνεχίζουμε οδικώς για το Mae Sai όπου είναι η βορειότερη πόλη της Ταϊλάνδης στα σύνορα με την Βιρμανία. Γεύμα και μετά συνεχίζουμε για το «Χρυσό τρίγωνο» το κοινό σημείο των συνόρων με Βιρμανία και Λάος. Όσοι θέλουν να έρθουν πιο κοντά στα σύνορα υπάρχει προαιρετική βόλτα με πλοιάριο στον ποταμό Μεκόνγκ. Θα επισκεφθούμε το μουσείο του Οπίου και μετά θα συνεχίσουμε για το Chiang Saen που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Μεκόνγκ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση

Ημέρα 6η - ΤΣΙΑΝΓΚ ΡΑΪ - ΤΣΙΑΝΓΚ ΜΑΙ

ΤΣΙΑΝΓΚ ΡΑΪ - ΤΣΙΑΝΓΚ ΜΑΙ


Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το Mae Ka Chan που είναι γνωστό για τις θερμές του πηγές, μετά συνεχίζουμε για το Τσιάνγκ Μάι το «τριαντάφυλλο του Βορρά» μέσα από ζούγκλες και λόφους. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Πριν φτάσουμε στο ξενοδοχείο θα επισκεφτούμε τον ναό Wat Phra Dhat στο βουνό. Το βράδυ παραδοσιακό δείπνο Kantoke. Τoπικά εδέσματα συνοδεύονται από παραδοσιακούς τοπικούς χορούς. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 7η - ΤΣΙΑΝΓΚ ΜΑΙ

ΤΣΙΑΝΓΚ ΜΑΙ


Μετά το πρωινό θα θα επισκεφθούμε την περιοχή που ζουν και μεγαλώνουν οι ελέφαντες. Θα παρακολουθήσουμε την ζωή και την εκπαίδευσή τους. Προαιρετική βόλτα με ελέφαντα για όσους θέλουν. Θα επισκεφθούμε επίσης φάρμα Ορχιδέων και Πεταλούδων. Γεύμα. Μετά θα επισκεφτούμε παραδοσιακά χωριά χειροτεχνίας στο San Kampaeng. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 8η - Πάμε Μπανγκόκ

Πάμε Μπανγκόκ


Μετά το πρωινό μεταφορά στο αεροδρόμιο του Τσιάνγκ Μάϊ. Πτήση για Μπανγκόκ. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση

Ημέρα 9η - ΜΠΑΝΓΚΟΚ- ΠΟΥΚΕΤ

ΜΠΑΝΓΚΟΚ- ΠΟΥΚΕΤ


Μετά το πρωινό θα ακολουθήσει περιήγηση της πόλης. Θα επισκεφθούμε το παλάτι και τον ναό του Χρυσού Βούδα, τον Ναό Wat Po , Wat Arun (Ναό της Αυγής) όπως επίσης και την φημισμένη πλωτή αγορά της πόλης με ταχύπλοο. Βάρκες με ανθρώπους και εμπορεύματα, μεταξωτά, ημιπολύτιμοι λίθοι και κάθε λογής χειροτεχνήματα συνθέτουν ένα πολύχρωμο σκηνικό στην καρδιά της πολύβουης πόλης. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση σας για το εξωτικό νησί Πουκετ. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο της επιλογής σας.

Ημέρα 10η & 11η - Ημέρες ελεύθερες

Ημέρες ελεύθερες


Ημέρες ελεύθερες στο παραδεισένιο νησί για relax και διασκέδαση!

Ημέρα 12η & 13η - Επιστροφή στην Αθήνα μέσω Μπανγκόκ

Επιστροφή στην Αθήνα μέσω Μπανγκόκ


Πρωινό. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα μέσω Μπανγκόκ. Άφιξη στην Αθήνα την 13η ημέρα.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και με διακοπές (3) διαν/σεις στο Σαμούι ή στο Μπαλί αντί στο Πούκετ.
 • Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και μπορεί να γίνει αλλαγή στην σειρά χωρίς παραλείψεις. Τελικό πρόγραμμα δίνεται 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.

Αναχωρήσεις
-

Πτήσεις
-

Σημεία Αναχώρησης & επιστροφής

Τόσο για την αναχώρηση όσο και για την επιστροφή από το ταξίδι το σημείο συγκέντρωσης θα είναι η Αθήνα με μετάβαση σε/από αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (Σπάτα)

Ώρα Αναχώρησης

Θα υπάρξει σχετική επικοινωνία και ενημερωτικό email.

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα / Μπανγκόκ / Πουκετ/ Αθήνα και Τσιανγκ Μάι, Μπανγκόκ
 • (7) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*
 • (3) διανυκτερευσεις στο Πούκετ σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεσημεριανά σύνολο (6) + (1) δείπνο ΚΑΝΤΟΚΕ στο Τσιάνγκ Μάι
 • Ξεναγήσεις - Μεταφορές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Τοπικός αγγλόφωνος ξεναγός ( Ελληνόφωνος αρχηγός & συνοδός με συμμετοχή άνω των 16 ατόμων)
 • Στο Πούκετ πραγματοποιείται ατομικό πρόγραμμα χωρίς συνοδό
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων
 • Επίναυλος καυσίμων
 • Φιλοδωρήματα

Τιμές κατ' άτομο

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΙΜΕΣ
- 2κλινο: -,  Διαφορά 1κλινου:  -€

Έξτρα Κόστη: Φόροι αεροδρομίων, Επίναυλος καυσίμων, κλπ -€


Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα πακέτα ταξιδίων & ξεναγήσεων, μπορείτε να επικοινωνήστετε μαζί μας. Οι εκπρόσωποι της εταρείας μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη!

Κάντε το ταξίδι σας μαζί μας!

Έχουμε τις καλύτερες τιμές (Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και ασφαλιστικές καλύψεις και που σε κάθε πρόγραμμα αναφέρονται ως "Έξτρα Κόστη" με υποχρεωτικές και προαιρετικές υπηρεσίες)

Είμαστε συνεχώς δίπλα σας κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού

Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση σε πακέτα Αφρικής, Ασίας και Μέσης Ανατολής δραστηριοποιούμενοι εδώ και 30 χρόνια!

Οργανώνουμε εκδρομές και ταξίδια όχι μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και εποχές αλλά και οποτεδήποτε μας το ζητήσετε εσείς!

Έχετε Ερωτήσεις ή απορίες?

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποτεδήποτε και αμέσως κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας απαντήσει.

Σχετικά ταξίδια

Γνωρίστε το χρυσό τρίγωνο της Ινδίας, με το επιβλητικό Taj Mahal στην Άκρα, την μαγευτική ρόζ πόλη της Τζαϊπούρ, το πολύβουο Δελχί καθώς και τις ιερείς πόλεις Mathura και Vrindavan

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

To boutrostours.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.