Queen Rania – Ταξίδι στην Ιορδανία

Ιορδανία

Διακοπές

738

8 ημέρες

Αθήνα

Αμμάν

Αναχωρήσεις:  -

Περιγραφή Εκδρομής

Κολύμπι & χαλάρωση στην μοναδική Νεκρά Θάλασσα

Πρόγραμμα για το ταξιδιωτικό πακέτο και ξεναγήσεις

Ημέρα 1η - Αθήνα - Αμμάν

Αθήνα - Αμμάν


Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Αμμάν. Άφιξη στο αεροδρόμιο του Αμμάν ( Η Αρχαία Φιλαδέλφεια ). Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 2η - Αμμάν – Μάνταμπα - Νέμπο - Μικρή Πέτρα - Πέτρα

Αμμάν - Μάνταμπα - Νέμπο - Μικρή Πέτρα - Πέτρα


Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση μέσω της εθνικής οδού των Βασιλέων. Θα επισκεφθούμε την πόλη Μάταμπα, με τα συγκλονιστικά μωσαϊκά της, εκεί που βρίσκεται και ο αρχαιότερος χάρτης για την έξοδο προς την Ιερή πόλη της Ιερουσαλήμ στο δάπεδο τς μονής του Αγίου Γεωργίου. Στη συνέχεια θα φθάσουμε στο όρος Νέμπο όπου κατά την παράδοση βρίσκεται ο τάφος του Μωυσή και από εκεί θα θαυμάσουμε την υπέροχη θέα του τοπίου με φόντο τον Ιορδάνη ποταμό και την Νεκρά Θάλασσα. Από εκεί αναχώρηση για την Πέτρα. Λίγο πριν την άφιξη στο ξενοδοχείο μας θα ξεναγηθούμε στην Μπέιντα ή αλλιώς την Μικρή Πέτρα. Θα περπατήσουμε στα ηλικίας 800 ετών ερείπια της βιβλικής δομής της και θα ερευνήσουμε τα απομεινάρια της αρχαίας πόλης. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η - Πέτρα

Πέτρα


Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την ξενάγηση του αρχαιολογικού χώρου της Πέτρας. Και αν δεν υπήρχε κανείς άλλος τόπος ενδιαφέρων στην Ιορδανία, θα άξιζε με το παραπάνω να ταξιδέψει κανείς στην χώρα, χάρη στην Πέτρα την κρυμμένη καλά μέσα στους θεόρατους βράχους, λαξευμένη πολιτεία. Στη θέα της μένεις έκθαμβος καθώς μοιάζει εξωπραγματική, λες και βγαλμένη από όνειρο. Συνεχίζουμε την ξενάγηση μας επισκεπτόμενοι τον αρχαιολογικό χώρο της, τους ναούς, το Θησαυροφυλάκιο, τα βασιλικά ανάκτορα, τα Ρωμαϊκά θέατρα και σπίτια, το μνημείο της Υδρίας, τον Κορινθιακό Τάφο κ.ο.κ Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 4η - Πέτρα - Ουάντι Ραμ

Πέτρα - Ουάντι Ραμ


Μετά το πρωινό, αναχωρούμε για σαφάρι με τζιπ 4Χ4 στην έρημο Ουάντι Ραμ την χώρα του Λώρενς της Αραβίας όπως λέγεται, όπου θα μας μαγέψουν τα εντυπωσιακά τοπία, με τις απέραντες ερήμους και τους τεράστιους βραχώδεις όγκους της Πετραίας Αραβίας που ξεπροβάλλουν μέσα από την άμμο και παρουσιάζουν ένα θέαμα εξαιρετικά επιβλητικό. Παραδοσιακό δείπνο βεδουίνων και διαμονή σε πολυτελές κάμπ.

Ημέρα 5η - Ουάντι Ραμ - Αμμάν

Ουάντι Ραμ - Αμμάν


Πρωινό και αναχώρηση οδικώς για το Αμμάν. Άφιξη στο Αμμάν, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 6η - Αμμάν - Γέρασα - Αζλούν -Νεκρά Θάλασσα

Αμμάν - Γέρασα - Αζλούν - Νεκρά Θάλασσα


Πρωινό και αναχώρηση για την ξενάγηση στο Αμμάν. Θα επισκεφθούμε το αρχαιολογικό μουσείο, το Ελληνορωμαικό θέατρο και την Ελληνιστική Ακρόπολη. Αμέσως μετά αναχώρηση για τη Γέρασα. Ξενάγηση στην καλύτερα διατηρημένη Ελληνορωμαική πόλη του κόσμου, την Πομπηία της Ανατολής όπως ονομάζεται από τους Ιστορικούς. Ξενάγηση στην αρχαία Αντιόχεια όπου θα θαυμάσουμε την θριαμβευτική Αψίδα, τον Ιππόδρομο, την Πύλη και την Αγορά, την αψίδα του Αδριανού, τον ναό του Δία, το Νυμφαίο, τον ναό της Αρτέμιδος και το θέατρο. Επόμενος σταθμός μας το κάστρο Αζλούν όπου παρουσιάζεται μπροστά μας σε όλο της το μεγαλείο η Αραβοισλαμική αρχιτεκτονική του 12ου αιώνα. Άφιξη στη Νεκρά Θάλασσα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 7η - Νεκρά Θάλασσα - Αμμάν

Νεκρά Θάλασσα - Αμμάν


Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Αμμάν. Άφιξη στο Αμμάν, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση

Ημέρα 8η - Αμμάν - Αθήνα

Αμμάν - Αθήνα


Μεταφορά στο Αεροδρόμιο για την αναχώρηση μας για την Αθήνα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

RJ 132  ΑΘΗΝΑ - AMMAN 12:35 - 14:40

RJ 131  AMMAN - ΑΘΗΝΑ  09:25 - 11:50

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Η σειρά τουριστικής περιήγησης στα αξιοθέατα και προορισμούς του προγράμματος δεν είναι δεσμευτική. Οι ξεναγήσεις είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν και με διαφορετική σειρά όταν οι συνθήκες το απαιτήσουν χωρίς ουδεμία παράλειψη των αναφερόμενων επισκέψεων στο ταξιδιωτικό πακέτο και πρόγραμμα.

Αναχωρήσεις
-

Πτήσεις
Royal Jordanian

Σημεία Αναχώρησης & επιστροφής

Για την αναχώρηση για το ταξίδι, το σημείο συγκέντρωσης θα είναι η Αθήνα με μετάβαση σε αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (Σπάτα).
Η επιστροφή θα γίνει από το Αμμάν.

Ώρα Αναχώρησης

Θα υπάρξει σχετική επικοινωνία και ενημερωτικό email.

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Αμμάν - Αθήνα
 • 7 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία επιλογής σας με πρωινό και δείπνα όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα ( 4 διανυκτερεύσεις στο Αμμάν και 2 στην Πέτρα & μια στο Ουάντι Ράμ )
 • Σαφάρι στο Ουάντι Ράμ ( Χώρα του Λώρενς της Αραβίας )
 • Είσοδοι σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους
 • Τοπικός ελληνόφωνος ξεναγός για γκρούπ 6 ατόμων και άνω. Για συμμετοχή μικρότερη των 6 ατόμων οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται με τοπικούς Αγγλόφωνους ξεναγούς
 • Όλες οι μεταφορές
 • Βίζα όταν το γκρουπ είναι πάνω από 6 άτομα
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων 380,00€ το άτομο
 • Βίζα όταν το γκρουπ είναι κάτω από 6 άτομα (30€/άτομο)
 • Φιλοδωρήματα
 • Ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα
 • Τα προαιρετικά γεύματα κατά την διάρκεια των ξεναγήσεων που ίσως προταθούν από τους τοπικούς ξεναγούς σας
 • Extra ταξιδιωτικό ασαλιστικό πακέτο

Τιμές κατ' άτομο

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΙΜΕΣ
- 2κλινο: -,  Διαφορά 1κλινου:  -€

Έξτρα Κόστη: Φόροι αεροδρομίων, Επίναυλος καυσίμων, κλπ -€


Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα πακέτα ταξιδίων & ξεναγήσεων, μπορείτε να επικοινωνήστετε μαζί μας. Οι εκπρόσωποι της εταρείας μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη!

Κάντε το ταξίδι σας μαζί μας!

Έχουμε τις καλύτερες τιμές (Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και ασφαλιστικές καλύψεις και που σε κάθε πρόγραμμα αναφέρονται ως "Έξτρα Κόστη" με υποχρεωτικές και προαιρετικές υπηρεσίες)

Είμαστε συνεχώς δίπλα σας κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού

Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση σε πακέτα Αφρικής, Ασίας και Μέσης Ανατολής δραστηριοποιούμενοι εδώ και 30 χρόνια!

Οργανώνουμε εκδρομές και ταξίδια όχι μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και εποχές αλλά και οποτεδήποτε μας το ζητήσετε εσείς!

Έχετε Ερωτήσεις ή απορίες?

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποτεδήποτε και αμέσως κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας απαντήσει.

Σχετικά ταξίδια

Θα γνωρίσουμε από κοντά το μεγαλείο των πυραμίδων, θα μείνουμε στο μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης με μερικά από τα σπουδαιότερα κειμήλια του Χριστιανισμού ενώ θα περπατήσουμε στα μέρη που έζησε και μαρτύρησε ο Ιησού Χριστός

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ταξίδι στην Ιορδανία και ξεναγήσεις σε Αμμάν, Μάταμπα, Πέτρα, Ουάντι Ραμ , Αζλούν, Νεκρά Θάλασσα...

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

To boutrostours.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.