Μαλαισία και Σιγκαπούρη 12 ημέρες

Μαλαισία – Σιγκαπούρη

Διακοπές

12 ημέρες

Αθήνα

Σιγκαπούρη - Κουάλα Λουμπούρ

Αναχωρήσεις:  -

Περιγραφή Εκδρομής

Ένα υπέροχο ταξίδι και διακοπές στη Μαλαισία και Σιγκαπούρη στην Ασία για 12 ημέρες…

Πρόγραμμα για το ταξιδιωτικό πακέτο και ξεναγήσεις

Ημέρα 1η - Αναχώρηση για Μαλαισία μέσω Σιγκαπούρης

Αναχώρηση για Μαλαισία μέσω Σιγκαπούρης


Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος και πτήση για τη Μαλαισία μέσω Σιγκαπούρης. Άφιξη την επόμενη ημέρα.

Ημέρα 2η - Κουάλα Λουμπούρ, και Πουτρατζάγια

Κουάλα Λουμπούρ, και Πουτρατζάγια


Προσγειωνόμαστε σήμερα στην Κουάλα Λουμπούρ, τη Μαλαισιανή πρωτεύουσα. Το αεροδρόμιο βρίσκεται περίπου 50 χιλιόμετρα νότια της πόλης. Πριν, λοιπόν, μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας, θα κάνουμε μια στάση στην Πουτρατζάγια. Η επαναστατική αυτή πόλη, απλώνεται σε μια έκταση 4,580 εκταρίων περιτριγυρισμένη από υγροβιότοπους και τεράστιες εκτάσεις πρασίνου. Θα επισκεφθούμε το τζαμί Πούτρα, την πλατεία και την τεχνητή λίμνη.Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση.Ελεύθερο το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η - Περιήγηση στη Κουάλα Λουμπούρ

Περιήγηση στη Κουάλα Λουμπούρ


Η Κουάλα Λουμπούρ μπορεί να μην είναι τόσο εντυπωσιακή και όμορφη, σίγουρα έχει όμως αρκετά να προσφέρει στους επισκέπτες της.Στην πρωινή μας ξενάγηση θα δούμε το κέντρο γύρω από την πλατεία Μερντέκα, την κινεζούπολη, το τέμενος Μασγίντ Νεγκαρα ,το Εθνικό Μουσείο και τους θεαματικούς κήπους της λίμνης. Μετά τη στάση μας για μεσημεριανό συνεχίζουμε για το υπαίθριο παζάρι της Κινεζούπολης. Η μυρωδιά του γιασεμιού που καίγεται, η αδιάκοπη ψαλμωδία των ινδουιστών ιερέων και η μυστικιστική αύρα που επικρατεί στο τέμενος SRI MAHA MARIAMMAN, θα σας δώσουν μια γεύση της περιοχής. Το βράδυ θα δειπνήσουμε σε ένα παραδοσιακό εστιατόριο και θα απολαύσουμε ένα φολκλορικό σόου χορού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 4η - Ολοήμερη εκδρομή στην ιστορική Μελάκα

Ολοήμερη εκδρομή στην ιστορική Μελάκα


Ολοήμερη εκδρομή στην ιστορική Μελάκα, 150 χιλιόμετρα νότια της Κουάλα Λουμπούρ. Στις αρχές του 16ου αιώνα είχε 100.000 κατοίκους και στο λιμάνι της συχνά ναυλοχούσαν 2000 καράβια. Η διαδοχική της κατάκτηση από Πορτογάλους, Ολλανδούς και Βρετανούς εξηγεί την ποικιλία ρυθμών των μνημείων της . Τα φρούρια του Αγ. Ιωάννη , η Ολλανδική Πλατεία με τα ολοκόκκινά της κτίρια, η εκκλησία του Αγ. Παύλου κι ο λόγος της Κίνας είναι μερικά από τα αξιοθέατα που θα δούμε. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

Ημέρα 5η - Αναχώρηση για μια τριήμερη εκδρομή στον Εθνικό Δρυμό Ταμάν Νεγκάρα

Αναχώρηση για μια τριήμερη εκδρομή στον Εθνικό Δρυμό Ταμάν Νεγκάρα


Αναχώρηση για μια τριήμερη εκδρομή στον Εθνικό Δρυμό Ταμάν Νεγκάρα, ένα από τα αρχαιότερα τροπικά δάση της γης. Θα μεταφερθούμε οδικώς στο Τεμπελίνγκ και θα αναπλεύσουμε για τρεις περίπου ώρες τον ομώνυμο ποταμό που πλαισιώνεται από πυκνόφυλλα δέντρα με κορμούς σκεπασμένους βρυόφυτα. Παιχνιδιάρηδες πίθηκοι και πολύχρωμα τουκάν δίνουν κι αυτά τη δική τους παράσταση.Θα ξεμπαρακάρουμε στην Κουάλα Ταχάν και θα διανυκτερεύσουμε σε chalet με απροσδόκητα υψηλές για την περιοχή ανέσεις.

Ημέρα 6η - Η εμπειρία στο τροπικό δάσος για το λόφο Τερεσέκ και μιας βαρκάδας στο ποταμό Ταχάν μέχρι τον καταρράκτη Λάτα Μπερκόχ

Η εμπειρία στο τροπικό δάσος για το λόφο Τερεσέκ και μιας βαρκάδας στο ποταμό Ταχάν μέχρι τον καταρράκτη Λάτα Μπερκόχ


Η σημερινή μέρα αρχίζει με περίπατο μέσα στο τροπικό δάσος για το λόφο Τερεσέκ που προσφέρει θαυμάσια θέα προς το βουνό Ταχάν. Στη συνέχεια θα σκαρφαλώσουμε στον κρεμαστό εναέριο διάδρομο που έχει κατασκευαστεί σε ύψος 30 μέτρων από το έδαφος κι επιτρέπει μια κοντινότερη επαφή με τα πουλιά, τις μαϊμούδες και τα υπόλοιπα έμβια όντα του πάρκου. Το απόγευμα θα έχουμε τη συναρπαστική εμπειρία μιας βαρκάδας στο αφρισμένο ρέμα του ποταμού Ταχάν μέχρι τον καταρράκτη Λάτα Μπερκόχ.

Ημέρα 7η - Επιστροφή στη Κουάλα Λουμπούρ και πετάμε για το Κουτσίνγκ

Επιστροφή στη Κουάλα Λουμπούρ και πετάμε για το Κουτσίνγκ


Με την αντίστροφη επανάληψη της διαδρομής μας για την Ταμάν Νεγκάρα,φτάνουμε στην Κουάλα Λουμπούρ για να πετάξουμε για το Κουτσίνγκ, την πιο ενδιαφέρουσα από τις δύο επαρχίες της Μαλαισίας στη Βόρνεο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

Ημέρα 8η - Περιήγηση στο Κουτσίνγκ

Περιήγηση στο Κουτσίνγκ


Χτισμένο στη νότια όχθη του ποταμού Σαραβάκ, το Κουτσίνγκ είναι μια από τις πιο ευχάριστες πόλεις της Μαλαισίας. Από το 1841 μέχρι το 1945 ήταν έδρα της δυναστείας των Brooke, μιας οικογένειας Άγγλων κυβερνητών που πέρασαν στην ιστορία σαν ‘’Λευκοί Ράντζα’’. Το φρούριο Μαργκερίτα και το Κυβερνείο του Σαραβάκ – γνωστό σαν Αστάνα – είναι δύο από τα σπουδαιότερα μνημεία αυτής της δυναστείας. Η πρωινή ξενάγηση κορυφώνεται με το μουσείο του Σαραβάκ, ένα από τα ωραιότερα μουσεία.

Ημέρα 9η - Πάμε Σιγκαπούρη...

Πάμε Σιγκαπούρη...


Σήμερα το μεσημέρι θα πετάξουμε για τη Σιγκαπούρη, την πόλη που ξεχωρίζει για την ισχυρή της οικονομία, το υψηλό βιοτικό της επίπεδο, την αφθονία πρασίνου και την καθαριότητά της. Το απόγευμα είναι ελεύθερο για να περπατήσουμε στην πόλη.

Ημέρα 10η - Ξενάγηση στη Σιγκαπούρη

Ξενάγηση στη Σιγκαπούρη


Σήμερα θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση μας στην πόλη. Η Σιγκαπούρη οφείλει την επιτυχία της στη στρατηγική θέση της, στην πολιτική της ελεύθερης αγοράς και στην ικανή διακυβέρνησή της. Η καλή της οικονομία είναι ορατή παντού, όπως θα διαπιστώσουμε στην ξενάγησή μας, η οποία περιλαμβάνει την αποικιακή περιοχή του Παντάνγκ, την Κινεζούπολη και τον Βοτανικό Κήπο.

Ημέρα 11η - Ελεύθερη δραστηριότητα στη Σιγκαπούρη και αργά το βράδυ μετάβαση στο αεροδρόμιο Σιγκαπούρης για μετάβαση στην Αθήνα

Ελεύθερη δραστηριότητα στη Σιγκαπούρη και αργά το βράδυ μετάβαση στο αεροδρόμιο Σιγκαπούρης για μετάβαση στην Αθήνα


Η τελευταία μέρα του ταξιδιού μας είναι ελεύθερη για να επισκεφθούμε τον Ζωολογικό Κήπο ή το Πάρκο των Πουλιών, να πάρετε το τελεφερίκ για το νησάκι Σεντόζα και να επισκεφθείτε τον Υποβρύχιο Κόσμο και φυσικά να κάνετε μια βόλτα στα εμπορικά καταστήματα της Orchard Road.Αργά το βράδυ θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα

Ημέρα 12η - Βομβάη - Αθήνα

Ονταιπούρ- Βομβάη


Μετά το πρωινό μας, θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

-

Αναχωρήσεις
-

Πτήσεις
-

Σημεία Αναχώρησης & επιστροφής

Για την αναχώρηση για το ταξίδι, το σημείο συγκέντρωσης θα είναι η Αθήνα με μετάβαση σε αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (Σπάτα).
Η επιστροφή θα γίνει από τη Σιγκαπούρη

Ώρα Αναχώρησης

Θα υπάρξει σχετική επικοινωνία και ενημερωτικό email.

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά Εισιτήρια Αθήνα- Σιγκαπούρη – Αθήνα
  • Αεροπορικά Εισιτήρια Σιγκαπούρη – Κουάλα Λουμπούρ – Κουτσίνγκ – Σιγκαπούρη
  • 10 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχεία 4*
  • Όλες οι Μεταφορές
  • Έμπειρος τοπικός Αγγλόφωνος Ξεναγός
  • Έλληνας Αρχηγός όταν το γκρουπ είναι πάνω από 15 άτομα
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι Αεροδρομίων & Επίναυλοι Καυσίμων
  • Όσα δεν αναφέρονται στο πρόγραμμα ή αναφέρονται ως προαιρετικά
  • Έξοδα Προσωπικής Φύσεως

Τιμές κατ' άτομο

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΙΜΕΣ
- 2κλινο: -,  Διαφορά 1κλινου:  -€

Έξτρα Κόστη: Φόροι αεροδρομίων, Επίναυλος καυσίμων, κλπ -€


Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα πακέτα ταξιδίων & ξεναγήσεων, μπορείτε να επικοινωνήστετε μαζί μας. Οι εκπρόσωποι της εταρείας μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη!

Κάντε το ταξίδι σας μαζί μας!

Έχουμε τις καλύτερες τιμές (Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και ασφαλιστικές καλύψεις και που σε κάθε πρόγραμμα αναφέρονται ως "Έξτρα Κόστη" με υποχρεωτικές και προαιρετικές υπηρεσίες)

Είμαστε συνεχώς δίπλα σας κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού

Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση σε πακέτα Αφρικής, Ασίας και Μέσης Ανατολής δραστηριοποιούμενοι εδώ και 30 χρόνια!

Οργανώνουμε εκδρομές και ταξίδια όχι μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και εποχές αλλά και οποτεδήποτε μας το ζητήσετε εσείς!

Έχετε Ερωτήσεις ή απορίες?

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποτεδήποτε και αμέσως κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας απαντήσει.

To boutrostours.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.