Ταξίδι στη Ναμίμπια

Κεντρική & Νότια Αφρική

Διακοπές

2.260

9 ημέρες

Αθήνα

Βίντχουκ

Kατόπιν ζήτησης

Περιγραφή Εκδρομής

9 ημέρες / 7 νύχτες ταξίδι στη Ναμίμπια και περιηγήσεις σε Βίντχουκ- Εθνικό Πάρκο Etosha- Σβακοπμούντ- Sossusvlei – Sesriem

Πρόγραμμα για το ταξιδιωτικό πακέτο και ξεναγήσεις

Ημέρα 1η & 2η - Αθήνα – Βίντχουκ

Αθήνα – Βίντχουκ


Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και πτήση για Βίντχουκ μέσω σταθμού. Άφιξη στο αεροδρόμιο την επόμενη ημέρα. Παραλαβή από τον τοπικό μας αντιπρόσωπο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η - Βίντχουκ – Εθνικό πάρκο Εtosha

Βίντχουκ – Εθνικό πάρκο Εtosha


Αναχωρούμε από το ξενοδοχείο στις 8:00 το πρωί με προορισμό το εθνικό πάρκο Etosha. Πριν φτάσουμε στο πάρκο θα κάνουμε μια στάση για γεύμα στο Otjiwarongo.Μπαίνουμε στο πάρκο από τη πύλη Anderson. Θα το διασχίσουμε οδικώς και θα επισκεφτούμε τους νερόλακκους, αναζητώντας θηράματα όπως ζέβρες, ελέφαντες, καμηλοπαρδάλεις και ιπποπόταμους. Λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα θα φτάσουμε στο lodge όπου θα διανυκτερεύσουμε και που βρίσκεται μέσα στο πάρκο. Δείπνο.

Ημέρα 4η - Σαφάρι στο πάρκο Etosha

Σαφάρι στο πάρκο Etosha)


Θα ξυπνήσουμε πριν την ανατολή του ήλιου και μετά από το πρωινό (σνακ με καφέ ή τσάι) θα ξεκινήσουμε το πρώτο σαφάρι της μέρας. Επιστροφή στο lodge για πρωινό και ξεκινάμε το δεύτερο σαφάρι, όπου θα επισκεφτούμε πολλούς νερόλακκους. Το μεσημέρι γεύμα στο Halali και αμέσως μετά κατευθυνόμαστε στη αλυκή Etosha, τη μεγαλύτερη αλυκή στη Ναμίμπια. Συνεχίζουμε με ένα ακόμη σαφάρι προς αναζήτηση των big 4 (λιοντάρι ,ελέφαντας, λεοπάρδαλη, ρινόκερος). Θα απολαύσουμε το αφρικανικό ηλιοβασίλεμα και θα επιστρέψουμε στο lodge. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 5η - Etosha - Σβακοπμούντ

Etosha - Σβακοπμούντ


Πρωινό και αναχωρούμε από το lodge για να ταξιδέψουμε διαμέσου της κοινοτικής γης του Damarland, που θα δούμε τους αγρότες αυτής της άνυδρης περιοχής να δουλεύουν. Στη γέφυρα του ποταμού Ugab , θα σταματήσουμε για να θαυμάσουμε τις χειροποίητες δημιουργίες των γυναικών της φυλής Herero. Στους πρόποδες του βουνού Brandberg θα κάνουμε στάση για μεσημεριανό και θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας με μια επίσκεψη στη φυλή Himba. Θα διασχίσουμε την έρημο της Ναμίμπια για να καταλήξουμε στην ακτή Skeleton. Άφιξη στο Σβακοπμούντ νωρίς το απόγευμα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Ελεύθερο απόγευμα.

Ημέρα 6η - Σβακοπμούντ

Σβακοπμούντ


Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Θα ταξιδέψουμε μέσα από την έρημο της Ναμίμπια και αφού περάσουμε από Kuiseb Pass και Solitaire ,αργά το απόγευμα θα φτάσουμε στη κατασκήνωσή μας. Θα έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε τη μοναδική θέα του τοπίου , πριν ξεκινήσουμε για ένα μικρό περίπατο για να παρακολουθήσουμε τη δύση του ήλιου. Επιστροφή στη κατασκήνωση για δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 7η - Σβακοπμούντ - Sossusvlei

Σβακοπμούντ - Sossusvlei


Πολύ πρωινό ξύπνημα και μετά το πρωινό ξεκινάμε αμέσως για να προλάβουμε την ανατολή του ήλιου στην είσοδο του πάρκου. Θα ξεκινήσουμε το ταξίδι μας ταξιδεύοντας στη κοίτη ενός αρχαίου ποταμού που περιτριγυρίζεται από πανύψηλους και επιβλητικούς αμμόλοφους. Θα μεταφερθούμε σε 4Χ4 οχήματα, για να μπορέσουμε να απολαύσουμε τη ομορφιά του τόπου, με προορισμό το Sossusvlei. Θα εξερευνήσουμε τη περιοχή με τα πόδια και θα κατευθυνθούμε για Dead Vlei.Μια τεράστια περιοχή από ασπρισμένο, γεμάτο ρωγμές άργιλο και σκελετωμένα camelthorn δέντρα ( camelthorn: πολύ συνηθισμένο δέντρο της Ναμίμπια).Καθώς κατευθυνόμαστε για το Sesriem θα κάνουμε μια στάση στον περίφημο αμμόλοφο 45, που αν θελήσετε μπορείτε να τον ανεβείτε. Στο Sesriem θα επισκεφτούμε το φαράγγι μία από τις ελάχιστες μόνιμες πηγές νερού της Ναμίμπια. Επιστροφή στο lodge αργά το απόγευμα. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 8η - Επιστροφή στο Βίντχουκ

Επιστροφή στο Βίντχουκ


Πρωινό και μεταφερόμαστε στο Solitaire Guest Farm που θα ακολουθήσουμε έναν βιολόγο στην αναζήτησή του για τσιτάχ στο καταφύγιο άγριας ζωής της Ναμίμπια. Θα επιστρέψουμε στο Βίντχουκ διαμέσου Naukluft και Rehoboth.Άφιξη στο ξενοδοχείο αργά το μεσημέρι. Ελεύθερο απόγευμα. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 9η - Βίντχουκ – Αθήνα

Βίντχουκ – Αθήνα


Πρωινό ,μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για Αθήνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

-

Κατόπιν ζήτησης

Σημεία Αναχώρησης & επιστροφής

Για την αναχώρηση για το ταξίδι, το σημείο συγκέντρωσης θα είναι η Αθήνα με μετάβαση σε αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (Σπάτα).
Η επιστροφή θα γίνει από το Βίντχουκ.

Ώρα Αναχώρησης

Θα υπάρξει ενημερωτικό email.

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Βίντχουκ /Βίντχουκ- Αθήνα μέσω σταθμού
 • 7 συνολικά διανυκτερεύσεις
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* & 5*
 • Διατροφή όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα.
 • Μεταφορές, μετακινήσεις, με τοπικά κλιματιζόμενα πούλμαν
 • Περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα
 • Είσοδοι στα Πάρκα και σε όλα τα επισκεπτόμενα μέρη.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων
 • Bίζα 185,00€ το άτομο
 • Φιλοδωρήματα
 • Έξοδα και δαπάνες προσωπικής φύσεως.
 • ΄Εξτρα ασφαλιστικό πακέτο
 • Όσα ρητά δεν αναφέρονται στο παραπάνω πρόγραμμα.

Τιμές κατ' άτομο

Κατόπιν ζήτησης

Έξτρα Κόστη: Φόροι αεροδρομίων, Επίναυλος καυσίμων, κλπ € 450


  —Please choose an option—12345678910

  Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα πακέτα ταξιδίων & ξεναγήσεων, μπορείτε να επικοινωνήστετε μαζί μας. Οι εκπρόσωποι της εταρείας μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη!

  Κάντε το ταξίδι σας μαζί μας!

  Έχουμε τις καλύτερες τιμές (Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και ασφαλιστικές καλύψεις και που σε κάθε πρόγραμμα αναφέρονται ως "Έξτρα Κόστη" με υποχρεωτικές και προαιρετικές υπηρεσίες)

  Είμαστε συνεχώς δίπλα σας κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού

  Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση σε πακέτα Αφρικής, Ασίας και Μέσης Ανατολής δραστηριοποιούμενοι εδώ και 30 χρόνια!

  Οργανώνουμε εκδρομές και ταξίδια όχι μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και εποχές αλλά και οποτεδήποτε μας το ζητήσετε εσείς!

  Έχετε Ερωτήσεις ή απορίες?

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποτεδήποτε και αμέσως κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας απαντήσει.

  Σχετικά ταξίδια