Πανόραμα Νοτίου Αφρικής και καταρράκτες Βικτώρια

Κεντρική & Νότια Αφρική

Αναψυχή & Τουρισμός

4.260

20 ημέρες

Αθήνα

Γιοχάνεσμπουργκ

Αναχωρήσεις: Κάθε Σάββατο του 2023

Περιγραφή Εκδρομής

Ένα πολυήμερο μαγευτικό ταξίδι πανόραμα της Νότιας Αφρική με περιηγήσεις σε Γιοχάνεσμπουργκ, Καταρράκτες Victoria ,Πάρκο Κρούγκερ, Blyde River Canyon, Hazyview ,Σουαζιλάνδη, Zululand, Καταφύγιο Hluhluwe-Imfolozi – Ντέρμπαν, Port Elizabeth Cape Town,

Πρόγραμμα για το ταξιδιωτικό πακέτο και ξεναγήσεις

Ημέρα 1η & 2η - Αθήνα – Γιοχάνεσμπουργκ

Αθήνα – Γιοχάνεσμπουργκ


Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και πτήση για το Γιοχάνεσμπουργκ ή Egoli (η πόλη του χρυσού) μέσω σταθμού. Άφιξη την επόμενη μέρα. Στο αεροδρόμιο θα σας περιμένει ο τοπικός μας αντιπρόσωπος. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Ελεύθερη μέρα. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η - Γιοχάνεσμπουργκ-Καταρράκτες Victoria

Γιοχάνεσμπουργκ-Καταρράκτες Victoria


Πρωινό. Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Γιοχάνεσμπουργκ. Πτήση για τους καταρράκτες Βικτώρια. Άφιξη στο αεροδρόμιο Victoria Falls και παραλαβή από τον αντιπρόσωπο μας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 4η - Καταρράκτες Victoria

Καταρράκτες Victoria


Πρωινό. Ξενάγηση στους καταρράκτες. Η επίσκεψη στους καταρράκτες είναι μία συγκλονιστική εμπειρία .Θέα, ήχοι ,μυρωδιές όλα συνυπογράφουν ότι οι καταρράκτες είναι από τα αριστουργήματα της φύσης. Καμία φωτογραφία δε μπορεί να αναπαραστήσει τη πραγματικότητα και τίποτα δε μπορεί να σε προετοιμάσει για αυτό που θα δεις .Θα έχετε τη δυνατότητα να βγάλετε φωτογραφίες και θα συνοδεύεστε από ειδικευμένο οδηγό που θα σας δώσει πληροφορίες τόσο για τους καταρράχτες όσο και τη πανίδα και τη χλωρίδα της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το απόγευμα θα απολαύσετε την μοναδική εμπειρία της κρουαζιέρας Sunset. Η κρουαζιέρα στο ποταμό Ζαμβέζη είναι ο ιδανικός τρόπος για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την ομορφιά του ποταμού. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε διάφορα ζώα όπως ιπποπόταμους ,κροκόδειλους ,ελέφαντες και ποικιλία πουλιών .Η κρουαζιέρα Sunset είναι πολύ δημοφιλής και περιλαμβάνει σνακς ,μπύρα ,κρασί και αναψυκτικά. Είναι ιδανική ευκαιρία για να αποθανατίσετε τα περίφημα αφρικανικά ηλιοβασιλέματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 5η - Καταρράκτες Victoria - Γιοχάνεσμπουργκ

Καταρράκτες Victoria - Γιοχάνεσμπουργκ


Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο. Πτήση για Γιοχάνεσμπουργκ. Άφιξη στο αεροδρόμιο του Γιοχάνεσμπουργκ. Παραλαβή από τον αντιπρόσωπο μας, μεταφορά στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 6η - Γιοχάνεσμπουργκ - Hazyview

Γιοχάνεσμπουργκ - Hazyview


Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο. Πτήση για Γιοχάνεσμπουργκ. Άφιξη στο αεροδρόμιο του Γιοχάνεσμπουργκ. Παραλαβή από τον αντιπρόσωπο μας, μεταφορά στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 7η - Hazyview - Πάρκο Κρούγκερ – Hazyview

Hazyview - Πάρκο Κρούγκερ – Hazyview


Πρωινό και νωρίς το πρωί μεταφερόμαστε στο εθνικό πάρκο Κρούγκερ για σαφάρι με ανοιχτό όχημα. Στα περίπου 2 εκατομμύρια εκτάρια του πάρκου θα έχετε μία αυθεντική εμπειρία της αφρικάνικης άγριας ζωής. Το πάρκο Κρούγκερ είναι το σημαντικότερο από τα πάρκα της Ν. Αφρικής με τεράστια ποικιλία χλωρίδας και πανίδας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο .Δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 8η - Hazyview - Σουαζιλάνδη

Hazyview - Σουαζιλάνδη


Πρωινό και αναχωρούμε για την Σουαζιλάνδη. To μικρό, ορεινό αυτό βασίλειο είναι γεμάτο με παλιές αφρικανικές παραδόσεις και θα σας προσφέρει πολλές εναλλακτικές προτάσεις για διασκέδαση, από καταφύγια άγριων ζώων μέχρι γκαλερί και καταστήματα χειροποίητων κατασκευών .Το μεσημέρι θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα παραδοσιακό γεύμα. Θα συνεχίσουμε για τα εργαστήρια γυαλιού οπού θα παρακολουθήσουμε τεχνίτες να δημιουργούν έργα τέχνης από λιωμένο γυαλί. Ακολουθεί περιπλάνηση στην αγορά και αργά το απόγευμα άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 9η - Σουαζιλάνδη – Μkhuze - Zululand

Σουαζιλάνδη – Μkhuze - Zululand


Πρωινό. Αναχώρηση για το εργοστάσιο κεριών Swazi που όλα τα κεριά κατασκευάζονται χειροποίητα χρησιμοποιώντας παλιές τεχνικές. Συνεχίζουμε για KwaZulu Natal δια μέσω Big Bend.Φτάνουμε στο ξενοδοχείο το απόγευμα και ξεκινάμε οδικώς την ανάβαση του βουνού Ubombo.Η θέα κατά τη διάρκεια της διαδρομής είναι μοναδική και θα απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα από τη κορυφή του βουνού. Η βόλτα μας στο βουνό περιλαμβάνει και επίσκεψη σε παραδοσιακή αγροικία για να πάρουμε μια ιδέα από την καθημερινή ζωή των Ζουλού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο ,δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 10η - Μkhuze – Hluhluwe Imfolozi Reserve - Μkhuze

Μkhuze – Hluhluwe Imfolozi Reserve - Μkhuze


Πρωινό και ελεύθερες ώρες μέχρι το μεσημέρι που θα μεταφερθούμε στο καταφύγιο ζώων Hluhluwe -Imfolozi .Είναι αυτό το καταφύγιο που κατάφερε να σώσει τον άσπρο ρινόκερο από την εξαφάνιση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο , δείπνο και διανυκτέρευση .

Ημέρα 11η - Μkhuze - Ντέρμπαν

Μkhuze - Ντέρμπαν


Πρωινό και συνεχίζουμε το ταξίδι μας κατά μήκος της Elephant Coast για St. Lucia ,που βρίσκεται στο νότιο άκρο του πάρκου iSimangaliso Wetland. Θα απολαύσετε μια ξενάγηση με καραβάκι και θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε στο φυσικό τους περιβάλλον πολλά ζώα και πουλιά συμπεριλαμβανομένου και του αφρικάνικου ψαραετού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 12η - Ντέρμπαν – Port Elizabeth

Ντέρμπαν – Port Elizabeth


Πρωινό. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση για Port Elizabeth. Στο αεροδρόμιο θα σας περιμένει ο τοπικός μας αντιπρόσωπος. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Ελεύθερη μέρα. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 13η - Port Elizabeth – Plettenberg Bay

Port Elizabeth – Plettenberg Bay


Πρωινό και ξεκινάμε το ταξίδι μας στο τελευταίο «πόδι» του Garden Route με προορισμό το μαγευτικό Tsitsikamma National Park. Καμία περιγραφή δε μπορεί να αποδώσει την ομορφιά του πάρκου. Κάντε μια βόλτα πάνω στη κρεμαστή γέφυρα του ποταμού Storms και απολαύστε τη μοναδική θέα. Άφιξη το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση ,δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 14η - Plettenberg Bay

Plettenberg Bay


Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το καταφύγιο των ελεφάντων. Θα ενημερωθείτε για τον αφρικανικό ελέφαντα και θα έχετε την ευκαιρία να τους αγγίξετε, να τους ταίσετε και να φωτογραφηθείτε μαζί τους. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Birds of Edem, το μεγαλύτερο καταφύγιο πουλιών στο κόσμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο.

Ημέρα 15η - Plettenberg Bay – Knysna – Oudtshoorn

Plettenberg Bay – Knysna – Oudtshoorn


Πρωινό και αναχωρούμε από το ξενοδοχείο για να συνεχίσουμε τη περιπέτεια μας με μία ενημερωτική κρουαζιέρα στο ποταμό Keurbooms. Θα συνεχίσουμε για Knysna –το μαργαριτάρι της Garden Route.Θα έχετε κάποιο ελεύθερο χρόνο στο Knysna Waterfront και έπειτα θα συνεχίσουμε για Oudtshoorn γνωστό ως το παγκόσμιο «κέντρο φτερών».Θα επισκεφτούμε μία φάρμα στρουθοκαμήλων για μία ξενάγηση στο χώρο και αργά το απόγευμα θα φτάσουμε στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 16η - Oudtshoorn – Route 62 – Cape Town

Oudtshoorn – Route 62 – Cape Town


Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο για μία πρωινή εκδρομή στα Cango Caves, ένα από τα παγκόσμια θαύματα της φύσης. Θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας για το Cape Town διαμέσου Route 62.Άφιξη στο Cape Town γύρω στις 17:00.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 17η - Cape Point & Peninsula

Cape Point & Peninsula


Θα σας παραλάβουμε το πρωί για την ολοήμερη σας εκδρομή στο Cape Point και στη Peninsula.Θα ταξιδέψουμε κατά μήκος του Atlantic Seaboard διαμέσου Sea Point, Clifton και Camps Bay, θα κάνουμε μια στάση στο Llandundo και θα συνεχίσουμε για Hout Bay, ένα γραφικό χωριό με εξαιρετική θέα τόσο στα βουνά όσο και στη θάλασσα. Θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας διαμέσου Chapman’s Peak ,μιας από τις πιο όμορφες παράκτιες διαδρομές στο κόσμο, για Cape Point και το καταφύγιο άγριας ζωής Good Hope.Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Simon’s Town – ένα χωριό με Βικτωριανή αρχιτεκτονική ,μια ναυτική βάση και ένα καταφύγιο για τον αφρικανικό πιγκουίνο στο όμορφο Boulders Beach.Ξύλινα μονοπάτια θα σας επιτρέψουν να παρατηρήσετε τους πιγκουίνους στο φυσικό τους περιβάλλον. Στο τέλος της ημέρας θα επισκεφτούμε το Κirstenbosch Botanical Garden το οποίο είναι παγκοσμίως γνωστό για τη ποικιλία της χλωρίδας του και βρίσκεται στο βουνό Table. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 18η - Cape Winelands

Cape Winelands


Σήμερα , μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε τα Cape Winelands. Η διαδρομή είναι πολύ όμορφη ,ανάμεσα σε οροσειρές ,αμπελώνες και υποστατικά. Είναι η καρδιά της παραγωγής του κρασιού στη νότια Αφρική. Θα έχετε τη χαρά να δοκιμάσετε διάφορες ποικιλίες κρασιών στο Stellenbosch.Θα συνεχίσουμε για Franschhoek , μία γραφική κοιλάδα που διατηρεί το γαλλικό της ύφος από το 17ο αιώνα, για ακόμη μία οινογευσία. Αν μας το επιτρέπει ο χρόνος θα επισκεφτούμε και το κτήμα Paarl. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 19η - Cape Town

Cape Town


Μετά το πρωινό θα σας παραλάβει από το ξενοδοχείο ο συνοδός σας για τη προγραμματισμένη ξενάγηση στη πόλη.H ξενάγηση ξεκινάει με εκδρομή στο βουνό Table . (αν το επιτρέπει ο καιρός-δεν περιλαμβάνεται στη τιμή το εισιτήριο του τελεφερίκ). Στη πόλη θα επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως το κάστρο Good Hope ,το S.A Museum, τα Company Gardens ,την καλλιτεχνική υπαίθρια αγορά στο Greenmarket Square.Η ξενάγηση θα συνεχιστεί με επίσκεψη στο γραφικό Bo-Kaap όπου θα γνωρίσουμε τη μοναδική κουλτούρα και τον τρόπο ζωής της μουσουλμανικής κοινότητας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερο απόγευμα.

Ημέρα 20η - Cape Town – Αθήνα

Cape Town – Αθήνα


Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για Αθήνα μέσω σταθμού.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

-

Αναχωρήσεις
Κάθε Σάββατο του 2023

Πτήσεις
Emirates, Qatar Airways

Σημεία Αναχώρησης & επιστροφής

Για την αναχώρηση για το ταξίδι, το σημείο συγκέντρωσης θα είναι η Αθήνα με μετάβαση σε αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (Σπάτα).

Η επιστροφή θα γίνει από το Κέιπ Τάουν

Ώρα Αναχώρησης

Θα υπάρξει ενημερωτικό email.

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Γιοχάνεσμπουργκ / Κέηπ Τάουν – Αθήνα μέσω σταθμού , Γιοχάνεσμπουργκ-Καταρράκτες Victoria- Γιοχάνεσμπουργκ και Ντέρμπαν – Port Elizabeth,
 • 18 συνολικά διανυκτερεύσεις
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* sup
 • Διατροφή όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα.
 • Μεταφορές, μετακινήσεις, με τοπικά κλιματιζόμενα πούλμαν
 • Περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα
 • Είσοδοι στα Πάρκα και σε όλα τα επισκεπτόμενα μέρη.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων
 • Φιλοδωρήματα
 • Έξοδα και δαπάνες προσωπικής φύσεως.
 • ΄Εξτρα ασφαλιστικό πακέτο
 • Όσα ρητά δεν αναφέρονται στο παραπάνω πρόγραμμα.

Τιμές κατ' άτομο

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΙΜΕΣ
4* / 5* 2κλινο: 4.260,00,  Διαφορά 1κλινου:  810€

Έξτρα Κόστη: Φόροι αεροδρομίων, Επίναυλος καυσίμων, κλπ € 780

  Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα πακέτα ταξιδίων & ξεναγήσεων, μπορείτε να επικοινωνήστετε μαζί μας. Οι εκπρόσωποι της εταρείας μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη!

  Κάντε το ταξίδι σας μαζί μας!

  Έχουμε τις καλύτερες τιμές (Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και ασφαλιστικές καλύψεις και που σε κάθε πρόγραμμα αναφέρονται ως "Έξτρα Κόστη" με υποχρεωτικές και προαιρετικές υπηρεσίες)

  Είμαστε συνεχώς δίπλα σας κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού

  Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση σε πακέτα Αφρικής, Ασίας και Μέσης Ανατολής δραστηριοποιούμενοι εδώ και 30 χρόνια!

  Οργανώνουμε εκδρομές και ταξίδια όχι μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και εποχές αλλά και οποτεδήποτε μας το ζητήσετε εσείς!

  Έχετε Ερωτήσεις ή απορίες?

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποτεδήποτε και αμέσως κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας απαντήσει.

  Σχετικά ταξίδια