Ταξιδιωτικό πακέτο για Σμύρνη, Παμμούκαλε

Τουρκία

Φίλοι & Οικογένεια

430

5 ημέρες

Αθήνα

Σμύρνη

Αναχωρήσεις: κάθε Πέμπτη του 2020

Περιγραφή Εκδρομής

Ταξιδιωτικό πακέτο για Σμύρνη, Έφεσο, Παμούκκαλε και Πέργαμο στη Τουρκία.

Πρόγραμμα για το ταξιδιωτικό πακέτο και ξεναγήσεις

Ημέρα 1η - Αθήνα - Σμύρνη Τουρκίας

Αθήνα - Σμύρνη Τουρκίας


Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Αθήνας και πτήση για Σύρνη. Αφιξη στην Σμύρνη Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 2η - Σμύρνη - Έφεσος - Σμύρνη

Σμύρνη - Έφεσος - Σμύρνη


Μετά το πρωινό θα μεταφερθούμε οδικώς στη κωμόπολη του Σέλτζουκ, στο λόφο Αγιασαλούκ, τα ερείπια της Βασιλικής όπου φυλασσόταν το σκήνωμα του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου του Ευαγγελιστή. Από κάτω βρίσκονται τα ερείπια του Αρτεμισίου, ένα από τα επτά θαύματα του Αρχαίου κόσμου. Συνεχίζουμε μεεπίσκεψη στο σπίτι της Παναγίας τηςΠαρθένουστο βουνό Κορεσό εκεί όπου πέρασε τις τελευταίες ημέρες της. Αμέσως μετά ξεκινά η ξενάγησή μας στην Έφεσσο, τη σημαντικότερη Αρχαία πόλη της Μ. Ασίας. Εδώ συναντάμε θησαυρούς όπως τα Βυζαντινά Λουτρά, την Πηγήτου Τραϊανού, την Βασιλική Αγορά, το πρυτανείο και την Δημόσια Αγορά. Μετά το τέλος της εκδρομής, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στην Σμύρνη, τακτοποίηση, διανυκτέρευση. Πρωινό, γεύμα, δείπνο

Ημέρα 3η - Σμύρνη - Παμμούκαλε - Σμύρνη

Σμύρνη - Παμμούκαλε - Σμύρνη


Ότι και να πούμε για το Παμούκαλε είναι λίγο. Η μυθολογία λέει ότι βρέθηκε τον Θεό Απόλλωνα. Χτίστηκε από τον βασιλιά της Περγάμου τον 2ο αιώνα π.Χ. και ήδη από την αρχαιότητα ήταν γνωστό για τις ιαματικές του πηγές. Μετά πρωινό. Αρχίζουμε με περιήγηση στα αξιοθέατα του Παμούκαλε το εντυπωσιακό γεωλογικό τοπίο με ασβεστολιθικούς σχηματισμούς και τα θερμάλουτρά, γνωστό και σαν κάστρο τουΒαμβακιού. Συνεχίζουμε με ξενάγηση στον αξιόλογο αρχαιολογικό χώρο της Ιεράπολης (ερείπια από την αρχαία πόλη, πύλη του Δομιτιανού, αρχαίο θέατρο) που θεωρείται και τόπος μαρτυρίου του Αποστόλου Φιλίππου. λουτρά διαμορφωμένα σε μουσείο, το μεγάλο θέατρο, την Παλαιοχριστιανική Βασιλική, διάφορα κτίσματα, και την πιο εντυπωσιακή την νεκρόπολη με τα ταφικά μνημεία που μαγεύουν τον επισκέπτη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Σμύρνη. Διανυκτέρευση. Γεύματα: : Πρωινό, γεύμα, δείπνο.

Ημέρα 4η - Σμύρνη - Πέργαμος - Σμύρνη

Σμύρνη - Πέργαμος - Σμύρνη


Η σημερινή μέρα θα μας φέρει στην ιστορική Πέργαμο, πόλη συνδεδεμένη με τον ελληνισμό της Ιωνίας. Η Πέργαμος απλώνεται σε έναν λόφο κοντά στη σημερινή Μπέργκαμα. Θα θαυμάσουμε την ακρόπολη της Περγάμου, τη βάση του βωμού του Δία, το περίφημο Ασκληπιείο με το αρχαίο τέμπλο, το αρχαίο θέατρο, τα ρωμαϊκά λουτρά, το ναό με το βωμό της Δήμητρας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση. Γεύματα: Πρωινό, γεύμα, δείπνο.

Ημέρα 5η - Σμύρνη - Αθήνα

Σμύρνη - Αθήνα


Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Σμύρνης για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • 3 ημέρες πριν την αναχώρηση δίνεται το ενημερωτικό μαζί και τελικό πρόγραμμα.
 • Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και μπορεί να γίνει αλλαγή στην σειρά των ξεναγήσεων επί τόπου εάν οι συνθήκες το απαιτούν, χωρίς παραλείψεις.
 • Πριν την δήλωση της συμμετοχής σας, παρακαλούμε να διαβάζετε το εποχιακό τιμοκατάλογο και τις σημαντικές σημειώσεις

Αναχωρήσεις
Κάθε Πέμπτη του 2020

Πτήσεις
Aegean

Σημεία Αναχώρησης & επιστροφής

Τόσο για την αναχώρηση όσο και για την επιστροφή από το ταξίδι το σημείο συγκέντρωσης θα είναι η Αθήνα με μετάβαση σε/από αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (Σπάτα)

Ώρα Αναχώρησης

Θα υπάρξει ενημερωτικό email.

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
 • (4) διανυκτερεύσεις στην Σμύρνη σε ξενοδοχείο 4*
 • Γεύματα όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Μεταφορές με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
 • Έμπειρος Τοπικός ξεναγός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Guide Service Fee
 • Driver Service Fee
 • Any Private Expenses
 • Room Service Fees

Τιμές κατ' άτομο

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΙΜΕΣ
4* RAMADA PLAZA με πλήρη διατροφή 2κλινο: 430,00€, 1κλινο: 140€

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων: 190€


Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα πακέτα ταξιδίων & ξεναγήσεων, μπορείτε να επικοινωνήστετε μαζί μας. Οι εκπρόσωποι της εταρείας μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη!

Κάντε το ταξίδι σας μαζί μας!

Έχουμε τις καλύτερες τιμές (Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και ασφαλιστικές καλύψεις και που σε κάθε πρόγραμμα αναφέρονται ως "Έξτρα Κόστη" με υποχρεωτικές και προαιρετικές υπηρεσίες)

Είμαστε συνεχώς δίπλα σας κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού

Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση σε πακέτα Αφρικής, Ασίας και Μέσης Ανατολής δραστηριοποιούμενοι εδώ και 30 χρόνια!

Οργανώνουμε εκδρομές και ταξίδια όχι μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και εποχές αλλά και οποτεδήποτε μας το ζητήσετε εσείς!

Έχετε Ερωτήσεις ή απορίες?

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποτεδήποτε και αμέσως κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας απαντήσει.

Σχετικά ταξίδια

Η Καππαδοκία γεωγραφικά βρίσκεται στο κέντρο της Ασίας, είναι μια συμπαγής οροπεδιακή έκταση μέσου ύψους 1200 μέτρων υπεράνω της θάλασσας.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Η Κωνσταντινούπολη είναι μια από τις πιο γραφικές και συναρπαστικές πόλεις στον κόσμο, χωρισμένη στα δύο από τον πανέμορφο Βόσπορο.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

To boutrostours.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.