Tαυλάνδη: Μπανγκόκ – Κο Σαμούι- 10 ημέρες

Τροπικοί παράδεισοι

Γευσιγνωσία & Πολυτέλεια

1.210,00

10 ημέρες

Αθήνα

Μπανγκόκ

Αναχωρήσεις

       2022

Καθημερινά

Περιγραφή Εκδρομής

Απολαύστε τη θάλασσα και τον ήλιο στο Ko Σαμούι σε συνδυασμό με ξενάγηση στη Μπανγκόκ, την υδάτινη αγορά και τον διάσημο ποταμό Κβάι.

Αναλυτικό πρόγραμμα

Ημέρα 1η - Αθήνα - Μπανγκόκ

Αθήνα - Μπανγκόκ


Αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Αθήνας και πτήση για την Μπανγκόκ. Άφιξη την επόμενη ημέρα.

Ημέρα 2η - Μπανγκόκ

Μπανγκόκ


Άφιξη στη Μπανγκόκ. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση. Μετά το πρωινό μας, ξεκινά η περιήγηση στην Μπανγκόκ. Η Μπανγκόκ είναι χτισμένη στην αριστερή όχθη του ποταμού Μενάμ, στις εκβολές του στον κόλπο του Σιάμ. Πολλές διώρυγες και παραπόταμοι διασχίζουν την πόλη και τη χωρίζουν σε μικρά νησιά, γι’ αυτό είναι γνωστή και ως «Βενετία της Ανατολής». Κατά μήκος της όχθης υπάρχει ολόκληρη πλωτή πόλη από πλοιάρια και σχεδίες που χρησιμοποιούν οι κάτοικοι. Το παλιό τμήμα της είναι πυκνοκατοικημένο με στενά δρομάκια και διώρυγες ενώ το νέο έχει σύγχρονα κτήρια, μεγάλους δρόμους και πάρκα. Πρώτος μας σταθμός το Μεγάλο Βασιλικό Παλάτι & ο ναός του Σμαραγδένιου Βούδα. Αποτελεί το κύριο πολιτιστικό και ιστορικό ορόσημο της πρωτεύουσας της Ταϊλάνδης και προσελκύει χιλιάδες τουρίστες ετησίως. Η κατασκευή του ανακτόρου άρχισε στο 1782, όταν ο βασιλιάς Ράμα αποφάσισε να μετακινήσει την πρωτεύουσα του κράτους από την πόλη Thonburi στην Μπανγκόκ. Αρχικά, το συγκρότημα των ανακτόρων αποτελείται από πολλά ξύλινα κτίρια εμπλουτισμένα με τοίχο και τον ναό του Σμαραγδένιου Βούδα, που χτίστηκε από τον βασιλιά για την προσωπική λατρεία της θεότητας. Οι πιστοί αφήνουν στα πόδια του λουλούδια, λιβάνι και άλλα αφιερώματα. Με τις πολύχρωμες στέγες και τη χρυσή και μαρμάρινη διακόσμηση, ο ναός είναι ένα πραγματικό αρχιτεκτονικό στολίδι. Ο ναός Pho ( ναός του ξαπλωμένου Βούδα) πρόκειται για τον παλιότερο ναό στην Ταϊλάνδη, ο οποίος στεγάζει και τη σημαντικότερη σχολή ιατρικής και παραδοσιακού μασάζ της χώρας. Φημίζεται για τον εντυπωσιακό Ξαπλωμένο Βούδα (μήκους 46 μέτρων και ύψους 15 μέτρων), ο οποίος είναι εξολοκλήρου καλυμμένος με χρυσό και έχει διακοσμημένες πατούσες. Eπιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η Υδάτινη Αγορά - Γέφυρα ποταμού Κβάι

Υδάτινη Αγορά - Γέφυρα ποταμού Κβάι


Μετά το πρωινό, αναχωρούμε για την επαρχία Ρατσαμπούρι. Το Ρατσάμπουρι είναι μία από τις επαρχίες της δυτικής Ταϊλάνδης, γνωστή για την υδάτινη αγορά Damnοensaduak και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα και εντυπωσιακότερα αξιοθέατα της Ταϊλάνδης. Τα κανάλια που απαρτίζουν σήμερα την πλωτή αγορά χτίστηκαν το 1866 με απόφαση του βασιλιά της Ταϊλάνδης για να διευκολύνει την επικοινωνία με την επαρχία. Η λειτουργία της πλωτής αγοράς ξεκίνησε το 1967 και σήμερα στηρίζεται αποκλειστικά από τους τουρίστες που την επισκέπτονται και όχι από τους ντόπιους. Τα κανάλια μέσα και γύρω από την Μπανγκόκ διευκολύνουν την επικοινωνία μεταξύ των διάφορων περιοχών της πόλης, ενώ πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να ζουν κατά μήκος τους και χρησιμοποιούν τις βάρκες ως μέσο μεταφοράς από το ένα σημείο στο άλλο.Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε οδικώς προς το Kanchanaburi. Από εκεί θα επιβιβαστούμε στο τρένο για να διασχίσουμε ένα κομμάτι της περίφημης σιδηροδρομικής γραμμής γνωστή με το όνομα « ο σιδηρόδρομος του θανάτου». Μια γραμμή 400 χιλιομέτρων που είχε σκοπό κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο να ενώσει την Ταϊλάνδη με την Βιρμανία. Κατασκευάστηκε στην εποχή της κατοχής των Ιαπωνικών στρατευμάτων στην Ταϊλάνδη από τους αιχμάλωτους του πολέμου (Αμερικάνους, Αυστραλούς, Ολλανδούς, Βρετανούς κλπ.) αλλά και από κάτοικους της χώρας και των γειτονικών χωρών, κάτω από άθλιες συνθήκες υγιεινής και εργασίας. Ένας στους 4 θα δούλευε μέχρι θανάτου που προκαλούσαν ο υποσιτισμός, οι τροπικές ασθένειες και οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το μουσείο πολέμου στο Kanchanaburi, ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε φωτογραφίες με την γέφυρα που περνά πάνω από τον ποταμό Κβάι Γιάιμ, γνωστή και ως η γέφυρα του ποταμού Κβάι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Μπανγκόκ. Διανυκτέρευση. Γεύματα: πρωινό, γεύμα

Ημέρα 4η - Μπανγκόκ - Κο Σαμούι

Μπανγκόκ - Κο Σαμούι


Μετά το πρωινό μας, θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ και πτήση για το Κο Σαμούι. Άφιξη στο Κο Σαμούι. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

Ημέρα 5η -9η - Κο Σαμούι

Πουκέτ


Ελεύθερες ημέρες στο Κο Σαμούι για χαλάρωση και κολύμπι. Γεύματα: πρωινο

Ημέρα 9-10η - Κο Σαμούι - Αθήνα

Κο Σαμούι- Αθήνα


Μετά το πρωινό μας, ελεύθερος χρόνος. Το απόγευμα θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο του Πουκέτ για να πάρουμε την πτήση επιστροφής μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Γεύματα: πρωινό

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και μπορεί να γίνει αλλαγή στην σειρά χωρίς παραλείψεις. Τελικό πρόγραμμα δίνεται 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.

Αναχωρήσεις

     2022

Καθημερινά

Ενδεικτικές πτήσεις

Ενδεικτικές πτήσεις

QR 204 Αθήνα - Ντόχα           13:45 - 18:10

QR830  Ντόχα - Μπανγκόκ   20:15 - 07:05 ( άφιξη την επόμενη ημέρα)

QR4401 Κο Σαμούι - Μπανγκόκ 20:20 - 21:50

QR 837 Μπανγκόκ - Ντόχα      02:30 - 05:45 ( αναχώρηση την επόμενη ημέρα)

QR 203   Ντόχα - Αθήνα        07:35 - 12:15

Οι πτήσεις πραγματοποιούνται με την Qatar Airways

PG145  Mπανγκόκ - Kο Σαμούι 13:40 - 14:45

Οι πτήσεις πραγματοποιούνται με την Bangkok Airways

Σημεία αναχώρησης και επιστροφής

Σημεία Αναχώρησης & επιστροφής

Σημείο αναχώρησης και επιστροφής: αεροδρόμιο Αθήνας

Σημείο άφιξης / αναχώρησης  εκδρομής: αεροδρόμιο Mπανγκόκ / Πουκέτ

Ώρα Αναχώρησης

Θα υπάρξει σχετική επικοινωνία και ενημερωτικό email.

Ενδεικτικά ξενοδοχεία

                 

ΠΟΛΗ Ενδεικτικά ξενοδοχεία
Μπανγκόκ 4*     Mercure Bangkok 11 , Ηoliday Inn Bangkok Sukhumvit ή παρόμοιο

5* Αnantara Riverside, Skyview Compass ή παρόμοιο

Κο Σαμούι 4* Samui Palm Beach, The Briza ή παρόμοιο

5* The Lamai Samui, Celes Beachfront ή παρόμοιο

5* DLX Centara Reserve ή παρόμοιο

                                                  Τιμές κατ' άτομο

        Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο  

4* από   1.210,00€

5* από 1.490,00€

5* DLX από 1.895,00€

Φόροι αεροδρομίων / Επίναυλοι καυσίμων.              490,00€

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Μπανγκόκ / Ko Σαμούι- Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού & εσωτερική πτήση Μπανγκόκ - Κο Σαμούι
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία στη Μπανγκόκ & στο Κο Σαμούι με πρωινό
 • Ελληνόφωνες ξεναγήσεις στη Μπανγκόκ όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα ( σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται στα Αγγλικά)
 • Μεταφορές/ Μετακινήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων
 • Φιλοδωρήματα
 • PCR test εφόσον αυτό κρίνεται αναγκαίο
 • Έξτρα ασφαλιστικό πακέτο
 • Οτιδήποτε δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα

               


  Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα πακέτα ταξιδίων & ξεναγήσεων, μπορείτε να επικοινωνήστετε μαζί μας. Οι εκπρόσωποι της εταρείας μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη!

  Κάντε το ταξίδι σας μαζί μας!

  Έχουμε τις καλύτερες τιμές (Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και ασφαλιστικές καλύψεις και που σε κάθε πρόγραμμα αναφέρονται ως "Έξτρα Κόστη" με υποχρεωτικές και προαιρετικές υπηρεσίες)

  Είμαστε συνεχώς δίπλα σας κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού

  Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση σε πακέτα Αφρικής, Ασίας και Μέσης Ανατολής δραστηριοποιούμενοι εδώ και 30 χρόνια!

  Οργανώνουμε εκδρομές και ταξίδια όχι μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και εποχές αλλά και οποτεδήποτε μας το ζητήσετε εσείς!

  Έχετε Ερωτήσεις ή απορίες?

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποτεδήποτε και αμέσως κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας απαντήσει.

  Xάρτης Εκδρομής

  Σχετικά ταξίδια