2021
Κάθε Παρασκευή
04 Ιουνίου - 22 Οκτωβρίου
Κάθε Παρασκευή
04 Ιουνίου - 22 Οκτωβρίου
Ένα πανέμορφο 4ήμερο ταξίδι στον Πόντο. Ο Πόντος υπήρξε από την αρχαιότητα πεδίο έντονου ελληνικού πολιτισμού. Ξεκινώντας από την Σαμψούντα θα επισκεφθούμε την Κερασούντα, τα Κοτυώρα ( Urdu), την Οινόη ( Unye), ενώ με αφετηρία μας την Τραπεζούντα θα επισκεφθούμε τη μονή Παναγιάς Σουμελά, σύμβολο επί 16 αιώνες του Ποντιακού Ελληνισμού. Στο μοναστήρι θα έχουμε παραμονή, επίσκεψη, προσκύνημα, και στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στην Τραπεζούντα, με ενδιάμεση στάση τους πρόποδες του όρους Μελά. Τελευταία μας ξενάγηση η Τραπεζούντα, με τα παλιά αρχοντικά και την θαυμάσια φύση.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και μπορεί να γίνει αλλαγή στην σειρά των ξεναγήσεων εάν οι συνθήκες το επιβάλουν, χωρίς παραλείψεις.
2021
Κάθε Παρασκευή
04 Ιουνίου - 22 Οκτωβρίου
PC 1192 Αθήνα - Κωνσταντινούπολη 09.55 - 11.20
PC 2792 Kωνσταντινούπολη - Σαμψούντα 18.50 - 20.20
PC 2815 Τραπεζούντα - Κωνσταντινούπολη 10.05 - 12.00
PC 1193 Κωνσταντινούπολη - Αθήνα 16.20 - 17.55
Οι πτήσεις πραγματοποιούνται με την Pegasus Airlines
Σημεία Αναχώρησης & επιστροφής
Σημείο αναχώρησης και επιστροφής: αεροδρόμιο Αθήνας
Σημείο άφιξης εκδρομής: αεροδρόμιο Σαμψούντας
Σημεία αναχώρησης εκδρομής: αεροδρόμιο Τραπεζούντας
Ώρα Αναχώρησης
Θα υπάρξει σχετική επικοινωνία και ενημερωτικό email
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
ΠΟΛΗ | Ενδεικτικά ξενοδοχεία |
Σαμψούντα | 5* Anemon Samsun ή παρόμοιο |
Τραπεζούντα | 4* Usta Park ή παρόμοιο |
Τιμές κατ' άτομο
Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο | από 585,00€ |
Φόροι αεροδρομίων / Επίναυλοι καυσίμων. | 145,00€ |
Φιλοδωρήματα ( καταβλητέα στην Ιορδανία) | 5€ / άτομο/ημέρα |
Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
*Για το ταξίδι απαιτείται ελάχιστος αριθμών 6 ατόμων. Οι τιμές είναι υπολογισμένες με ελάχιστη συμμετοχή 6 ατόμων.
Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα πακέτα ταξιδίων & ξεναγήσεων, μπορείτε να επικοινωνήστετε μαζί μας. Οι εκπρόσωποι της εταρείας μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη!
Έχουμε τις καλύτερες τιμές (Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και ασφαλιστικές καλύψεις και που σε κάθε πρόγραμμα αναφέρονται ως "Έξτρα Κόστη" με υποχρεωτικές και προαιρετικές υπηρεσίες)
Είμαστε συνεχώς δίπλα σας κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού
Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση σε πακέτα Αφρικής, Ασίας και Μέσης Ανατολής δραστηριοποιούμενοι εδώ και 30 χρόνια!
Οργανώνουμε εκδρομές και ταξίδια όχι μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και εποχές αλλά και οποτεδήποτε μας το ζητήσετε εσείς!
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποτεδήποτε και αμέσως κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας απαντήσει.
Αμμάν, Μάταμπα, Γέρασα, όρος Νέμπο, Νεκρά Θάλασσα, Πέτρα, Μικρή Πέτρα (Μπέιντα), Wadi Rum
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣΑμμάν, Πέτρα, Μικρή Πέτρα ( Μπέιντα), Wadi Rum, Γέρασα, Αζλούν, Κάστρα Ερήμου, Βηθανία, Όρος Νέμπο, Μάταμπα, Νεκρά Θάλασσα
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣΑμμάν, Πέτρα, Μικρή Πέτρα ( Μπέιντα), Wadi Rum, Γέρασα, Αζλούν, Κάστρα Ερήμου, Βηθανία, Όρος Νέμπο, Μάταμπα, Νεκρά Θάλασσα, Άκαμπα
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ