Wildlife experience

Κεντρική & Νότια Αφρική

Περιπέτεια & Άγρια Φύση

1.620

9 ημέρες

Αθήνα

Ντέρμπαν

Αναχωρήσεις: -

Περιγραφή Εκδρομής

Ένα μοναδικό ταξίδι στην Αφρική, μια εμπειρία ζωής… μια περιπέτεια που θα σας μείνει αξέχαστη!

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 3.335€

Πρόγραμμα για το ταξιδιωτικό πακέτο και ξεναγήσεις

Ημέρα 1η - Αθήνα – Γιοχάνεσμπουργκ

Αθήνα – Γιοχάνεσμπουργκ


Συγκέντρωση στο Ελ. Βενιζέλος και πτήση μέσω σταθμού για το Γιοχάνεσμπουργκ. Άφιξη την επόμενη μέρα.

Ημέρα 2η - Γιοχάνεσμπουργκ

Γιοχάνεσμπουργκ


Πρωινό και ξεκινάμε για τις ξεναγήσεις μας στο Γιοχάνεσμπουργκ και το Σοβέτο.θα επισκεφτούμε την μεγαλύτερη κωμόπολη το Σοβέτο όπου θα δούμε τον τρόπο ζωής των κατοίκων. Θα επισκεφθούμε το πάρκο Prestige και το Orlando West. Θα περάσουμε από τα σπίτια γνωστών και πλουσίων όπως του αρχιεπίσκοπου Desmond Tutu και Winnie Mandela. Επίσης θα επισκεφθούμε το μουσείο Μαντέλα. Το Γιοχάνεσμπουργκ είναι μια ακμάζουσα πόλη, και η περιοχή κοντά στο Δημαρχείο και Newtown Πολιτιστικό Αστυνομικό Τμήμα, η οποία έχει μεταμορφώσει εντελώς το Θέατρο Αγοράς και τα περίχωρα, τώρα αποτελεί την καρδιά της αστικής αναγέννησης. Επίσκεψη στο Μουσείο της Αφρικής, το οποίο καταγράφει το παρελθόν της ηπείρου, όταν άνθισαν οι πρώτοι πολιτισμοί. Η περιοδεία περνά και μέσα από την περιοχή Banking, το ειρηνοδικείο και το Ανώτατο Δικαστήριο. Επισκεφθείτε την «κορυφή της Αφρικής» στο Carlton Centre, από όπου θα έχετε απέραντη θέα πάνω από το Γιοχάνεσμπουργκ. Οδηγήστε μέσα από μερικά από τα πιο γραφικά και avant-garde προάστια στη χώρα πριν από την επιστροφή στο ξενοδοχείο σας.Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η - Γιοχάνεσμπουργκ – Πανοραμική Διαδρομή – Μπουμαλάνγκα

Γιοχάνεσμπουργκ – Πανοραμική Διαδρομή – Μπουμαλάνγκα


Σήμερα αφήνουμε το Γιοχάνεσμπουργκ για να οδηγηθούμε στη ‘’Γη του ανατέλλοντος Ηλίου’’ την Μπουμαλάνγκα, μέσω της μαγευτικής Πανοραμικής Διαδρομής. Το πιο εντυπωσιακό τμήμα της Πανοραμικής Διαδρομής είναι το Blyde River Canyon. Από πολλές καλές οπτικές γωνίες,μπορούμε να θαυμάσουμε το 33 χιλιομέτρων φαράγγι, το οποίο ξεκινάει από το «Bourke’s Luck Potholes “ και καταλήγει στo «Three Rondavels». Αν ο χρόνος και ο καιρός το επιτρέπουν, στάση στο παράθυρο του Θεού. Αργά το απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο σας. Άφιξη και φρεσκάρισμα πριν από το δείπνο.

Ημέρα 4η - Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ

Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ


Πρωινή μεταφορά στο Πάρκο Κρούγκερ για ένα σαφάρι με ανοιχτό jeep 4Χ4.Το φημισμένο Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία της άγριας ζωής, ανάμεσα στις καλύτερες στην Αφρική.Σε σχεδόν 2 εκατομμύρια εκτάρια, το καταφύγιο αποτελεί το ορόσημο των Νοτιοαφρικανικών Εθνικών πάρκων καθώς επίσης και το σπίτι ενός εντυπωσιακού αριθμού χλωρίδας και πανίδας.Επιστροφή στο ξενοδοχείο σας το απόγευμα.Η υπόλοιπη μέρα είναι ελεύθερη.Προαιρετικά μπορείτε να επιστρέψετε στο πάρκο για να κάνετε ένα απογευματινό σαφάρι.

Ημέρα 5η - Μπουμαλάνγκα – Σουαζιλάνδη

Μπουμαλάνγκα – Σουαζιλάνδη


Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για το βασίλειο της Σουαζιλάνδης. Αυτό το μικροσκοπικό ορεινό βασίλειο είναι γεμάτο με περασμένες αφρικανικές παραδόσεις και πολιτισμό και προσφέρει όμορφα τοπία και αξιοθέατα, όπως game reserves και μαγαζάκια λαϊκής τέχνης. Απολαύστε τον παραδοσιακό πολιτισμό που ακολουθείται από ένα παραδοσιακό γεύμα στο Πολιτιστικό Χωριό Matsamo. Συνεχίστε στο Ngwenya Glass Works για να δείτε μαστόρους, δημιουργήσετε όμορφα γλυπτά και έργα τέχνης από λιωμένο γυαλί. Αφού περάσουμε λίγο χρόνο στις αγορές της βιοτεχνίας, φτάνουμε στο ξενοδοχείο μας στην όμορφη κοιλάδα Ezulwini.

Ημέρα 6η - Σουαζιλάνδη – Ζούλουλαντ

Σουαζιλάνδη – Ζούλουλαντ


Αναχωρούμε από το ξενοδοχείο μετά το πρωινό. Απολαύστε μια πρωινή επίσκεψη στο Εργοστάσιο Κηροποιείας της Σουαζιλάνδης όπου κάθε κερί γίνεται με το χέρι χρησιμοποιώντας την παλιά τεχνική «millefiore» και μπορεί να υπερηφανεύεται για μια εκπληκτική σειρά από σχήματα και σχέδια. Συνεχίστε μέσω του Big Bend στο KwaZulu-Natal. Άφιξη στο ξενοδοχείο σας το απόγευμα, εγκαίρως για να ξεκινήσει μια απογευματινή γραφική διαδρομή μέχρι τα βουνά Lebombo, προσφέροντας θέα στη λίμνη Jozini. Κατά τη δύση του ήλιου ο ουρανός μετατρέπεται σε ένα μωσαϊκό χρωμάτων, οπότε θα κάνουμε μια στάση για να τον θαυμάσουμε. Η διαδρομή θα συνδυαστεί με μια στάση σε ένα τοπικό και αυθεντικό νοικοκυριό ,για να πάρουμε μια γεύση της ζωής των Ζουλού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 7η - Καταφύγιο Hluhluwe Umfolozi

Καταφύγιο Hluhluwe Umfolozi


Απολαύστε το ελεύθερο πρωινό σας και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να πραγματοποιήσετε μια από τις δραστηριότητες που σας προσφέρει το ξενοδοχείο.Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για το game reserve Hluhluwe Umfolozi.Σε μια έκταση 90,000 εκταρίων, στο καταφύγιο αυτό έχει διασωθεί ο λευκός ρινόκερος.Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα.Δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 8η - Ζούλουλαντ – Ντέρμπαν

Ζούλουλαντ – Ντέρμπαν


Πρωινή αναχώρηση μετά το πρωινό. Συνεχίστε το ταξίδι κατά μήκος της ακτής Ελέφαντα του KwaZulu-Natal στην Αγία Λουκία, που βρίσκεται στο νότιο άκρο του Πάρκο Wetland iSimangaliso – Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Εδώ θα ενταχθείτε σε μια εκδρομή στις εκβολές των ποταμών όπου θα σας δοθεί η ευκαιρία για να δείτε κροκόδειλους, ιπποπόταμους και πολυάριθμα είδη πουλιών, μεταξύ των οποίων το άπιαστο African Fish Eagle, στο φυσικό τους περιβάλλον. Συνεχίστε για το Ντέρμπαν , άφιξη το απόγευμα στο ξενοδοχείο σας.

Ημέρα 9η - Επιστροφή στην Αθήνα


Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

-

Αναχωρήσεις
-

Πτήσεις
-

Σημεία Αναχώρησης & επιστροφής

Για την αναχώρηση για το ταξίδι, το σημείο συγκέντρωσης θα είναι η Αθήνα με μετάβαση σε αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (Σπάτα).

Η επιστροφή θα γίνει από το Ντέρμπαν

Ώρα Αναχώρησης

Θα υπάρξει ενημερωτικό email.

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • -

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • -

Τιμές κατ' άτομο

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΙΜΕΣ
- 2κλινο: - ,  Διαφορά 1κλινου:  -

Έξτρα Κόστη: Φόροι αεροδρομίων, Επίναυλος καυσίμων, κλπ € -


  Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα πακέτα ταξιδίων & ξεναγήσεων, μπορείτε να επικοινωνήστετε μαζί μας. Οι εκπρόσωποι της εταρείας μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη!

  Κάντε το ταξίδι σας μαζί μας!

  Έχουμε τις καλύτερες τιμές (Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και ασφαλιστικές καλύψεις και που σε κάθε πρόγραμμα αναφέρονται ως "Έξτρα Κόστη" με υποχρεωτικές και προαιρετικές υπηρεσίες)

  Είμαστε συνεχώς δίπλα σας κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού

  Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση σε πακέτα Αφρικής, Ασίας και Μέσης Ανατολής δραστηριοποιούμενοι εδώ και 30 χρόνια!

  Οργανώνουμε εκδρομές και ταξίδια όχι μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και εποχές αλλά και οποτεδήποτε μας το ζητήσετε εσείς!

  Έχετε Ερωτήσεις ή απορίες?

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποτεδήποτε και αμέσως κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας απαντήσει.

  Σχετικά ταξίδια

  Απολαύστε ένα ταξίδι στη Λίμνη Βικτώρια, κάντε σαφάρι στη Μποτσουάνα και κάντε κρουαζιέρα στο ποταμό Ζαμβέζη…

  ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

  Η Κένυα είναι χώρα της Ανατολικής Αφρικής με πρωτεύουσα το Ναϊρόμπι. Πρόκειται για μια χώρα με τροπικό κλίμα, πανέμορφα τοπία...

  ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

  Ένα μοναδικό ταξίδι στην Αφρική, μια εμπειρία ζωής… μια περιπέτεια που θα σας μείνει αξέχαστη!

  ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

  To boutrostours.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.