ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

Ιδιαίτεροι τόποι & Μοναδική κουλτούρα!

 

Covid-19 Ενημέρωση (28/11/2022)

ΙΑΠΩΝΙΑ

H είσοδος στην χώρα επιτρέπεται για όσους:

  • Έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ( συμπεριλαμβανομένως της αναμνηστικής δόσης) ή
  • Να έχουν πραγματοποιήσει μοριακό τεστ 48 ώρες πριν την αναχώρηση.

N.KOΡΕΑ

 

ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

ΙΑΠΩΝΙΑ

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε την Ιαπωνία είναι την άνοιξη (Μάρτιος έως Μάιος) και το φθινόπωρο (Σεπτέμβριος έως Νοέμβριος). Αυτή είναι η εποχή που η Ιαπωνία είναι πιο ζωντανή, με τα άνθη κερασιάς ή τα έντονα κόκκινα φύλλα να προσθέτουν αντίθεση στο τοπίο.

Οι καλοκαιρινοί μήνες (Ιούνιος έως Αύγουστος) προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για τους πεζοπόρους και τους λάτρεις της υπαίθρου, αλλά μόνο στα βουνά των Ιαπωνικών Άλπεων και στα εθνικά πάρκα του νησιού Χοκάιντο. Κατά τα άλλα ο καιρός είναι ζεστός και υγρός. Η περίοδος των βροχών εμφανίζεται από τα τέλη Μαΐου έως τα μέσα Ιουνίου ή Ιουλίου.

Για μια πολύ διαφορετική εμπειρία, κατευθυνθείτε προς τα βόρεια της Ιαπωνίας το χειμώνα (Δεκέμβριος έως Φεβρουάριος). Έχει πολύ χιόνι, αλλά πραγματοποιούνται αρκετά φεστιβάλ και εκδηλώσεις.

Είναι καλή ιδέα να λάβετε υπόψη και τις εθνικές αργίες της Ιαπωνίας. Το Shogatsu (ιαπωνική Πρωτοχρονιά), το Obon (στα μέσα Αυγούστου ή τα μέσα Ιουλίου, ανάλογα με την περιοχή) και η Χρυσή Εβδομάδα (μεταξύ 29 Απριλίου και 5 Μαΐου) είναι πολυάσχολες ώρες για τους κατοίκους.