Ταϊλάνδη

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

Το ταξίδι στην Ταϊλάνδη είναι εμπειρία ζωής!

Ανακαλύψτε τη «Χώρα των Χαμόγελων» με το Boutros tours

Ναοί στις κορυφές των βουνών, ζωντανές νυχτερινές αγορές και νησιά με τέλειες εικόνες—ζήστε όλα όσα έχει να προσφέρει η Χώρα των Χαμόγελων στα ταξίδια που σας  προσφέρει το Boutros tours  στην Ταϊλάνδη.

Όλα είναι μια καθηλωτική στιγμή σε αυτή τη ζωντανή χώρα των αντιθέσεων. Αν αναρωτιέστε τι χρειάζεται  μια χώρα για να κερδίσει το παρατσούκλι η Χώρα των Χαμόγελων, θα βρείτε την απάντηση μέσα από τα  ταξίδια μας  στην Ταϊλάνδη. Ανακαλύψετε ότι οι ντόπιοι είναι πολύ  ωραίοι  άνθρωποι , τόσο όσο επίσης είναι πολύ ωραίο  και κάθε τοπικό  πιάτο που θα σας προσφέρουν που έχει μια πικάντικη-αλμυρή-γλυκιά νότα και ότι τα πάντα, από τις αρχαίες τοποθεσίες μέχρι τα τοπικά ψαροχώρια θυμίζουν μια ιστορία χιλιάδων ετών.

Περιπλανηθείτε από τις  ειδυλλιακές παραλίες του  Πούκετ, Κραμπι και  Κο Σαμούι μέχρι τα καταπράσινα χωριά στην πλαγιές  των  λόφων και τις  ζωντανές πόλεις…. η Ταϊλάνδη τα έχει όλα!

Περιπλανηθείτε στις πολυσύχναστες street food αγορές της Μπανγκόκ. Ανακαλύψτε την πλούσια ιστορία που περιβάλλει τον εκπληκτικό ποταμό Κβάι..

Παίξτε με μεγαλοπρεπείς ελέφαντες στο Τσιάνγκ Μάι και θαυμάστε τους εκθαμβωτικούς ναούς, τους χρυσούς Βούδες και τα αρχαία ερείπια που έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου.

Οι εκδρομές του Boutros tours στην Ταϊλάνδη περιλαμβάνουν καταλύματα 4 και 5 αστέρων, ιδιωτικές μεταφορές, εκπληκτικά αξιοθέατα και συμπεριλαμβανόμενες δραστηριότητες για να εξασφαλίσετε ότι θα ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία στην Ταϊλάνδη

Covid-19 Ενημέρωση (01/06/2022)

Ταϊλάνδη: Aπό 01/06/22 όλοι οι πλήρως εμβολιασμένοι( πλήρως εμβολιασμένοι θεωρούνται όσοι έχουν εμβολιαστεί με 2 δόσεις και έχουν παρέλθει 14 ημέρες ή μία δόση και διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ) μπαίνουν στη χώρα χωρίς μοριακό τεστ. Οι μη εμβολιασμένοι ταξιδιώτες θα πρέπει να κάνουν PCR test ( μοριακό τεστ) 72 ώρες πριν την αναχώρηση.

Όλοι οι ταξιδιώτες, ανεξαρτήτως εμβολιαστικής κατάστασης, θα πρέπει να διαθέτουν το πάσο Ταϊλάνδης ( Link) καθώς και ασφαλιστική ικανότητα κατά του Covid-19 καθώς και έξτρα ασφαλιστικό πακέτο με καλύψεις πανδημίας.