ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

Μια επίσκεψη στην Ιορδανία είναι ένα ταξίδι στον χρόνο!

Οι εκδρομές του Boutros tour στην Ιορδανία, σας μεταφέρουν σε ένα ταξίδι στην ιστορία, τον αυθεντικό πολιτισμό και τον μύθο.

Εξερευνήστε σε βάθος την Ιορδανία και επισκεφθείτε όλα τα εντυπωσιακά μνημεία .

Γίνετε μάρτυρες των φυσικών και εθνικών θησαυρών αυτής της μαγικής γης. Ανακαλύψτε τα κάστρα  της  ερήμου, περπατήστε στα αρχαία Ελληνορωμαϊκά ερείπια του Aζλούν και της Γέρασας αφού ανακαλύψετε και την πολυσύχναστη πρωτεύουσα, το Αμμάν.

Αφεθείτε σε μια περιπέτεια στην εκπληκτική έρημο του Wadi Rum με ένα σαφάρι με τζιπ και συναντήστε τους ντόπιους βεδουίνους  που θα σας προσφέρουν τα  νόστιμα τοπικά γεύματα και κατασκηνώστε κάτω από τον έναστρο νυχτερινό ουρανό.

Ξεκινήσετε ένα ταξίδι στην παγκοσμίου φήμης Πέτρα.

Εξερευνίστε  στους  κοραλλιογενείς υφάλους της  Ακαμπα,  κολυμπείστε   επιπλέοντας   ενώ αναζωογονείσθε συγχρόνως στη Νεκρά Θάλασσα δίπλα σε στρώματα αλατιού.

Με μια τέτοια συναρπαστική ιστορία που περιβάλλεται από πολύ μυστήριο, η Ιορδανία φιλοξενεί αμέτρητες και μοναδικές εμπειρίες.

Είναι ιδανικά τα μονοπάτια του  Wadi El  Mujil  για περιπετειώδεις ταξιδιώτες που διψούν για περιπέτεια και  πολιτισμό.

Οι εκδρομές του Boutros tours στην Ιορδανία  υπογράφουν ένα  μοναδικό  και αξέχαστο  ταξίδι.

Covid-19 Ενημέρωση (26/07/2022)

Για την είσοδο στην Ιορδανία, δεν απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή ανάρρωσης ή Covid-19 test.

Όλοι οι ταξιδιώτες πρέπει να επισκεφθούν την πύλη https://www.visitjordan.gov.jo πριν από την αναχώρηση, να συμπληρώσουν την απαιτούμενη φόρμα και να λάβουν τον κωδικό QR, ο οποίος είναι υποχρεωτικό να παρουσιάζεται πριν από την επιβίβαση και κατά την άφιξη.

Αμμάν, Πέτρα, Μικρή Πέτρα ( Μπέιντα), Wadi Rum, Γέρασα, Αζλούν, Κάστρα Ερήμου, Βηθανία, Όρος Νέμπο, Μάταμπα, Νεκρά Θάλασσα, Άκαμπα

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Αμμάν, Μάταμπα, Γέρασα, όρος Νέμπο, Νεκρά Θάλασσα, Πέτρα, Μικρή Πέτρα (Μπέιντα), Wadi Rum

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Aμμάν- Γέρασα - Μάταμπα - Νεκρά Θάλασσα - Πέτρα - Wadi Rum - Μπέιντα -όρος Νέμπο - Άκαμπα - Jethro tombs - Maqna- Tayyeb Isim - Wadi Dessa - AlUla - Madain Saleh - Deden - Elephant Rock - Mεντίνα - Τζέντα

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Αμμάν, Πέτρα, Wadi Rum, Νεκρά Θάλασσα, Γέρασα, Αζλούν, Όρος Νέμπο, Μάνταμπα, Ιεροσόλυμα, Βηθλέεμ, Ναζαρέτ, όρος Θαβώρ, Κανά, Καπερναούμ, Μοναστήρι Αγίων Αποστόλων, Μάγδαλα, Ιεριχώ, Μοναστήρι Αγίου Γεωργίου, Σαραντάριο όρος, Ιορδάνης Ποταμός, Ναός Αγίου Γερασίμου

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ