ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

Ταξίδι στο Μαρόκο σημαίνει πολύβουα παζάρια, περίτεχνα παλάτια & αρώματα που σε παρασύρουν!

To ταξίδι του  Boutros tours  στο Mαρόκο   σας προσφέρει την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία.

Αποτελεί  έναν  τέλειο συνδυασμό πολιτισμού και απίστευτων τοπίων με γεύση περιπέτειας.

Συνορεύει με τη Μεσόγειο και τον Ατλαντικό, την Ευρώπη και την Αφρική. Το Μαρόκο είναι ένας κόμβος πολιτιστικών ανταλλαγών και συναντήσεων.

Από τις πολύβουες  αγορές έως τις γοητευτικές μεδίνες, από τις αυτοκρατορικές πόλεις  την Φεζ, και το Ραμπατ με όμορφα παλάτια και κήπους  μέχρι την απέραντη Σαχάρα και  από την κοιλάδα Νταντες μέχρι την πόλη  όαση της Ερφουντ .

Το Μαρόκο ιντριγκάρει όλους τους ταξιδιώτες. Οι δραματικές αλλαγές στο τοπίο προσφέρουν στον περιπετειώδη ταξιδιώτη μυριάδες δραστηριότητες. Βόλτα  με καμήλα στη Σαχάρα πριν από το σαφάρι με ένα τζιπ 4x4 κατά μήκος οάσεων.

Περιπλανηθείτε στο πολυσύχναστο θαλάσσιο θέρετρο του Aγκαντίρ  μετά από ένα serf  στη δημοφιλή Eσσαουίρα  μέχρι την μπλε πόλη  Σεφ Σαουέν..

Περιπλανηθείτε μέσα από τις  χαοτικές αγορές του Μαρακές και σκαρφαλώστε στους χρυσούς αμμόλοφους της Σαχάρας για μια αληθινή ταξιδιωτική οδύσσεια.

Ανακαλύψτε την εξαιρετική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά. Γνωρίστε τους ντόπιους και δοκιμάστε τοπικές λιχουδιές. Δείτε τα ζωντανά χρώματα αυτής της χώρας που δημιουργούν μια ονειρική χώρα για φωτογράφους κάθε είδους.

Οι εκδρομές στο Μαρόκο του Boutros tours  προσφέρουν ποικίλες εμπειρίες για τους λάτρεις της περιπέτειας, για όσους ταξιδιώτες κυνηγούν τις πιο μοναδικές ταξιδιωτικές ιστορίες.

                                     Covid-19 Ενημέρωση (20/06/2022)

Aπό 19/05 όλοι οι ταξιδιώτες, πρέπει να παρουσιάσουν ένα από τα παρακάτω πιστοποιητικά:

  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 σε έντυπη ή ψηφιακή μορφή.
    Ή
  • Αρνητικό PCR τεστ, που να έχει πραγματοποιηθεί έως και 72 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης της πτήσης.

Όλοι οι ταξιδιώτες πρέπει να επισκεφθούν την πύλη https://www.onda.ma/form.php πριν από την αναχώρηση, να συμπληρώσουν την απαιτούμενη φόρμα και να λάβουν τον κωδικό QR, ο οποίος είναι υποχρεωτικό να παρουσιάζεται πριν από την επιβίβαση και κατά την άφιξη.