Κεντρική & Νότια Αφρική

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

Ζήστε αξέχαστες στιγμές με σαφάρι στην Αφρική!

 

     Covid-19 Ενημέρωση (04/01/2022)

Νότια Αφρική:

Tα ταξίδια στην Νότια Αφρική έχουν απαγορευτεί μέχρι νεωτέρας

H Kένυα

Πλέον οι θεωρήσεις εισόδου στη χώρα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας ecitizen.go.ke

Για την είσοδο στη χώρα απαιτείται:

  • Να έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19 και να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού και
  • Να έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί σε εργαστηριακό έλεγχο για κορωνοϊό COVID-19 με τη μέθοδο PCR ( μοριακό τέστ) εντός των τελευταίων εβδομήντα δύο (72) ωρών.

Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, ΔΕΝ επιτρέπεται η είσοδος στην χώρα

Πριν από την αναχώρηση για την Κένυα, θα πρέπει να συμπληρωθεί η φόρμα που δίνεται από τη κυβέρνηση της Κένυας. (https://ears.health.go.ke/airline_registration/).

Για την είσοδο στην Τανζανία απαιτείται:

  • Να έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί σε εργαστηριακό έλεγχο για κορωνοϊό COVID-19 με τη μέθοδο PCR ( μοριακό τέστ) εντός των τελευταίων εβδομήντα δύο (96) ωρών.
  • Όσοι έχουν ταξιδέψει ( ή transit) χώρες όπως Γαλλία, Μ.Βρετανία, Η.Π.Α & Αίγυπτο, τότε υπόκεινται σε μοριακό τεστ κατά την είσοδο στη Τανζανία.
  • Πριν από την αναχώρηση για την Τανζανία ή την Ζανζιβάρη, θα πρέπει να συμπληρωθεί η φόρμα που δίνεται από τη κυβέρνηση της Τανζανίας. (fyamsafiri.moh.go.tz/) και από την κυβέρνηση της Ζανζιβάρης ( https://healthtravelznz.mohz.go.tz/)

Από 19/12/2021 όλοι οι ταξιδιώτες, ανεξαρτήτως εθνικότητος, εμβολιασμένοι και μη, ερχόμενοι από το εξωτερικό προς την Ελλάδα οφείλουν να φέρουν αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού τεστ (PCR) έως 48 ώρες πριν την είσοδό τους στην Ελλάδα.

Απολαύστε ένα ταξίδι στη Λίμνη Βικτώρια, κάντε σαφάρι στη Μποτσουάνα και κάντε κρουαζιέρα στο ποταμό Ζαμβέζη…

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Η Κένυα είναι χώρα της Ανατολικής Αφρικής με πρωτεύουσα το Ναϊρόμπι. Πρόκειται για μια χώρα με τροπικό κλίμα, πανέμορφα τοπία...

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ένα μοναδικό ταξίδι στην Αφρική, μια εμπειρία ζωής… μια περιπέτεια που θα σας μείνει αξέχαστη!

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ένα πολυήμερο μαγευτικό ταξίδι πανόραμα της Νότιας Αφρική με περιηγήσεις σε Γιοχάνεσμπουργκ, Victoria...

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

9 ημέρες / 7 νύχτες ταξίδι στη Ναμίμπια και περιηγήσεις σε Βίντχουκ- Εθνικό Πάρκο Etosha- Σβακοπμούντ- Sossusvlei – Sesriem...

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Newsletter Signup

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο παρακάτω για να λαμβάνετε τα νέα μας και τις προσφόρες μας