ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ

Ζήστε συναρπαστικές στιγμές μαζί μας!

ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ & ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Σχεδιάζουμε, οργανώνουμε και πουλάμε σε πακέτα τουριστικών υπηρεσιών όλες τις σχετικές υπηρεσίες για τα ταξίδια και εκδρομές σας στο εξωτερικό

Αεροπορικά εισιτήρια

Αναλαμβάνουμε την έκδοση των αεροπορικών εισιτηρίων που απαιτούνται για οποιοδήποτε ταξίδι και αν αποφασίσετε να κάνετε μαζί μας… και μάλιστα αεροπορικά εισιτήρια στις φθηνότερες τιμές!

Διαμονή

Προσφέρουμε διαμονή στα καλύτερα ξενοδοχεία! Τα έχουμε ελέγξει, τα έχουμε δει, έχουμε μείνει σ’ αυτά και σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Ξεναγήσεις

Σε όποιον προορισμό και αν καταλήξουμε παρέα σε οποιοδήποτε ταξίδι μας πάντα θα έχουμε κάποια αξιοθέατα ξεχωριστά και μοναδικά να σας ξεναγήσουμε…

Έκδοση Βίζας

30 χρόνια τώρα έχουμε κτίσει τις απαιτούμενες συνεργασίες και δίκτυα σε όλες τις χώρες και σε κάθε μας ταξίδι μαζί σας και προκειμένου για την έκδοση βίζας όλα είναι στον αυτόματο πιλότο!

Όροι ακυρωτικών

Ακύρωση συμμετοχής από την κράτηση της εκδρομής μέχρι και 30 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής και εάν δεν έχουν εκδοθεί τα εισιτήρια* επιστροφή της προκαταβολής στο ακέραιο πλην €100,00 ανά άτομο για λειτουργικά έξοδα.

Ακύρωση συμμετοχής  από την κράτηση της εκδρομής 29 -15 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής και εάν δεν έχουν εκδοθεί τα εισιτήρια* ακυρωτικά το 35% της αξίας της εκδρομής.

Ακύρωση συμμετοχής από την κράτηση της εκδρομής 14 – 10 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής και εάν δεν έχουν εκδοθεί τα εισιτήρια* ακυρωτικά το 50% της αξίας της εκδρομής.

Ακύρωση συμμετοχής από την κράτηση της εκδρομής 09 – 01 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής ακυρωτικά το σύνολο της αξίας της εκδρομής              (συμπεριλαμβανομένων και των εισιτηρίων.)

*  Σε περίπτωση που έχουν εκδοθεί τα εισιτήρια, η αξία του εισιτηρίου δεν μπορεί να επιστραφεί ( non refundable).

Ακυρωτικά εντός περιόδων γιορτών  ( Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά , Πάσχα & μεγάλων εορτών, τα ακυρωτικά ενδέχεται σε μερικές περιπτώσεις να φθάνουν μέχρι το 100% της αξίας τους ανεξαρτήτως της ημέρας γνωστοποίησης της ακύρωσης.

Ελκυστικά προγράμματα για καταδύσεις, Ιστοπλοϊα και Σαφάρι

Το γραφείο μας προσφέρει επίσης ποικιλία από δραστηριότητες, όπως καταδύσεις στην Ερυθρά Θάλασσα, ιστιοπλοΐα και σαφάρι

Οργανωμένες εκδρομές και υπηρεσίες VIP

Επίσης προσφέρουμε οργανωμένες εκδρομές πολυήμερες ή και ολιγοήμερες, καθώς και υπηρεσίες VIP, οι οποίες μπορούν να συμπεριληφθούν στα πακέτα διακοπών που προσφέρουμε.

Ατομικά ταξίδια και ταξιδιωτικά πακέτα

Ατομικά ταξίδια για όλους! Έχουμε προσφορές και πακέτα διακοπών και ταξιδιών για μεμονωμένους ταξιδιώτες που θα σας συναρπάσουν!

Boutros Tours: Ο προσωπικός σας Tour Operator!

Το Boutros Tours είναι ένα αξιόπιστο και οργανωμένο ταξιδιωτικό και τουριστικό γραφείο με έδρα στην Αθήνα.

Εχει πολυετή εμπειρία στο χώρο του τουρισμού, προσφέροντας ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών και ταξίδια εξωτερικού, ικανοποιώντας τους χιλιάδες πελάτες μας που απευθύνονται σε μας κάθε χρόνο για τον προγραμματισμό και οργάνωση των διακοπών τους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

350000

Πελάτες

0

150

Ταξιδιωτικά πακέτα

1625

Αξιοθέατα

380

Συνεργάτες

Εξειδίκευση σε ταξίδια σε Αίγυπτο,
Ιορδανία, Τουρκία, Αφρική και Ασία

Το ταξιδιωτικό γραφείο Boutros Tours έχει εξειδικευτεί σε πακέτα διακοπών και ταξίδια στην Αίγυπτο, στην Ιορδανία, στο Μαρόκο, τη Τυνησία, το Λίβανο καθώς επίσης στο Ομάν και τα Η.Α.Ε. Επίσης στην Αφρικάνικη ήπειρο ( Ν.Αφρική, Κένυα, Ζανζιβάρη , Τανζανία, Μοζαμβίκη, Αιθιοπία..) καθώς και στην Ασία ( Κίνα, Ιαπωνία, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ, Σιγκαπούρη, Μαλαισία, Μιανμάρ, Ινδία, Μπαγκλαντές..) αλλά και στην Αρμενία, Γεωργία, Καζακστάν και Ουζμπεκιστάν. Επίσης για ατομικά ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς όπως Σρι Λάνκα, Μαλδίβες, Νησιά Ταϊλάνδης, Σεϊχέλλες κ.ο.κ Διαθέτει μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών, όπως μεταφορά, διαμονή, ξεναγήσεις στα αξιοθέατα, εκδρομές, κ.α.