Κρουαζιέρες στο Νείλο

Πολυτελής κρουαζιέρα στην ιστορία!

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΣΤΟ ΝΕΙΛΟ ΑΙΓΥΠΤΟΥ

Η κρουαζιέρα στo Νείλο είναι μια ασύγκριτη περιπέτεια διακοπών. Είναι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε την Αίγυπτο και να μάθετε για τον ποταμό που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της χώρας. Από αρχαιοτάτων χρόνων, o Νείλος υπήρξε πηγή ζωής για την Αίγυπτο και έμπνευση γι’ όσους ταξίδεψαν στα νερά της.

Οι κρουαζιέρες περιλαμβάνονται σε αρκετά από τα πακέτα που παρέχουμε και διαρκούν 4 ή 5 ημέρες, ανάλογα με το πρόγραμμα του πακέτου. Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας στο Νείλο, θα σας ξεναγήσουμε σε πολλά ιστορικά αξιοθέατα, όπως το Λούξορ, το Καρνάκ, την Εσνα, το Εντφού, το Κομ Ομπο, το Ασσουάν, τη Νήσο Φίλαε, το Ουαντί Ελ Σεμπούα, το Αμάντα, το Κασρ Ιμπρίμ, το Αμπού Σιμπέλ και τη Λίμνη Νάσερ. Ολες οι κρουαζιέρες στο Νείλο διεξάγονται σε κρουαζιερόπλοια 5* Deluxe. Μερικά από αυτά είναι: Oberoi Philae, Hamees, Al Kahila, Nile Quest, Sonesta, Al Jamila, Nile Story και Semiramis

OBEROI PHILAE 5* SUPER DELUXE (κατόπιν ζήτησης με αγγλόφωνες ξεναγήσεις)

Το κρουαζιερόπλοιο 5* super deluxe Oberoi Philae αποτελείται από 52 καμπίνες και 4 σουίτες. Ολες οι καμπίνες και σουίτες είναι κλιματιζόμενες και διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα, τηλεόραση, ραδιόφωνο, τηλέφωνο και μίνι μπαρ. Οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, πισίνα με ξαπλώστρες, μπαρ πισίνας, γυμναστήριο, βιβλιοθήκη και κομμωτήριο.

AL KAHILA 5* DELUXE

Το κρουαζιερόπλοιο 5* deluxe Al Kahila διαθέτει 72 καμπίνες, οι οποίες είναι κλιματιζόμενες και διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι, ιδιωτικό μπάνιο και τηλεόραση.

 

Αποτελείται από εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, πισίνα με ξαπλώστρες και κατάστημα δώρων.

NILE QUEST 5* DELUXE

Το Nile Quest ανήκει στην κατηγορία 5* deluxe και προσφέρει 66 καμπίνες. Ορισμένες είναι σουίτες τύπου junior και royal . Ολες οι καμπίνες και σουίτες είναι κλιματιζόμενες και διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο με υδρομασάζ, δορυφορική τηλεόραση με DVD , μίνι μπαρ και τηλέφωνο. Το κρουαζιερόπλοιο διαθέτει εστιατόρια, μπαρ, σαλόνι, πισίνα με ξαπλώστρες και κατάστημα δώρων.

SONESTA MOON GODDESS 5* SUPER DELUXE

(κατόπιν ζήτησης με αγγλόφωνες ξεναγήσεις)

Το κρουαζιερόπλοιο 5* deluxe Sonesta Moon Goddess αποτελείται από 56 καμπίνες, οι οποίες είναι κλιματιζόμενες και διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι, ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα, δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο άμεσης σύνδεσης, μουσική, θυρίδα ασφαλείας και μίνι μπαρ. Στο Sonesta Moon Goddess υπάρχουν επίσης εστιατόριο, σαλόνι, πισίνα με ξαπλώστρες, μπαρ πισίνας, καζίνο, πιάνο μπαρ, ντίσκο, καταστήματα, μίνι στίβος και κέντρο ομορφιάς.

AL JAMILA 5* DELUXE

Το Al Jamila ανήκει στην κατηγορία 5* deluxe και αποτελείται από 72 καμπίνες οι οποίες είναι κλιματιζόμενες και διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, τηλεόραση με σύστημα κινηματογραφικών ταινιών, τηλέφωνο και θυρίδα ασφαλείας. Διαθέτει επίσης εστιατόριο, σαλόνι, πισίνα με σύστημα τζακούζι και ξαπλώστρες, καφετέρια, τράπεζα, μπουτίκ και κομμωτήριο.

NILE STORY 5* DELUXE

Το κρουαζιερόπλοιο 5* deluxe Nile Story διαθέτει 75 καμπίνες. Ολες είναι κλιματιζόμενες και προσφέρουν ιδιωτικό μπάνιο, τηλεόραση, τηλέφωνο, μίνι μπαρ, θυρίδα ασφαλείας και μουσική.

 

Στο Nile Story υπάρχουν εγκαταστάσεις όπως εστιατόριο, σαλόνι/πιάνο μπαρ, πισίνα με σύστημα τζακούζι και ξαπλώστρες, υπαίθριο μπαρ, γυμναστήριο, αίθουσα για μασάζ, internet caf e, κατάστημα δώρων, μπουτίκ και κομμωτήριο.

To boutrostours.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.