Αραβική Χερσόνησος ( Σ.Αραβία, Ηνώμένα Αραβικά Εμιράτα, Mπαχρέιν)

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

Μαγικά ταξίδια στην πιο άνυδρη περιοχή του κόσμου. Από την μυστηριώδη Σαουδική Αραβία και το Ομάν, την "αυθεντική πλευρά" της Αραβίας, και από το νησιώτικο βασίλειο του Μπαχρέιν ως το κοσμοπολίτικο Αμπού Ντάμπι και το φουτουριστικό Ντουμπάι.

Covid-19 Ενημέρωση (25/05/2021)

Η είσοδος στα Η.Α.Ε επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση προσκόμισης αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου για COVID-19 με την μέθοδο PCR, που έχει γίνει εντός των τελευταίων 72 ωρών πριν από την άφιξή τους στο Ντουμπάι. Ένα δεύτερο τέστ γίνεται στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι κατά την άφιξη.

Για ταξίδι αεροπορικώς στο Αμπού Ντάμπι, είναι υποχρεωτικό το PCR Test 72 ώρες πριν την άφιξη. Για τους κατόχους Ελληνικών διαβατηρίων, απαιτείται 5νθήμερη καραντίνα σε επιλεγμένα ξενοδοχεία ( εφόσον είναι πλήρως εμβολιασμένοι) ή 10ήμερη καραντίνα ( σε μη πλήρως εμβολιασμένους).

Όλοι οι ταξιδιώτες, 72 ώρες πριν την άφιξη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα πρέπει να συμπληρώσουν την φόρμα του παρακάτω συνδέσμου: πατήστε εδώ

 

Η Σαουδική Αραβία άνοιξε τα σύνορα της στις 18 Μαΐου με περιορισμένες πτήσεις προς την Ευρώπη μόνο όμως προς το παρόν  για κατόχους διαβατηρίων Σαουδικής Αραβίας.

 

Από τις 24/05 τo Μπαχρέιν απαιτεί 10ήμερη καραντίνα σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία της χώρας. Το κόστος διαμονής το αναλαμβάνει ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος.

To boutrostours.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.