Αραβική Χερσόνησος ( Σ.Αραβία, Ηνώμένα Αραβικά Εμιράτα, Mπαχρέιν)

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

Μαγικά ταξίδια στην πιο άνυδρη περιοχή του κόσμου. Από την μυστηριώδη Σαουδική Αραβία και το Ομάν, την "αυθεντική πλευρά" της Αραβίας, και από το νησιώτικο βασίλειο του Μπαχρέιν ως το κοσμοπολίτικο Αμπού Ντάμπι και το φουτουριστικό Ντουμπάι.

Covid-19 Ενημέρωση (20/08/2021)

H είσοδος στα αεροδρόμια του Ντουμπάι και του Σάρχα απαιτεί μοριακό τεστ 72 ωρών πριν την άφιξη στα Η.Α.Ε. Η είσοδος στο αεροδρόμιο του Αμπού Ντάμπι απαγορεύεται μέχρι νεωτέρας για τους Έλληνες υπήκοους.  Για την είσοδο στο Αμπού Ντάμπι χρειάζεται βίζα ( visa on arrival) και δικαιούνται μόνο όσοι είναι κάτοχοι διαβατηρίων και κάτοικοι πράσινων χωρών ( λίστα)

Όλοι οι ταξιδιώτες, 72 ώρες πριν την άφιξη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα πρέπει να συμπληρώσουν την φόρμα του παρακάτω συνδέσμου: πατήστε εδώ

Aπό 19/08/2021, όλοι οι ταξιδιώτες προερχόμενοι από τα Η.Α.Ε, ανεξαρτήτως υπηκοότητας, που δεν έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει υποχρεωτικά να κάνουν  τεστ κατά την άφιξη στην Ελλάδα.

Η Σαουδική Αραβία άνοιξε τα σύνορα της στις 18 Μαΐου με περιορισμένες πτήσεις προς την Ευρώπη μόνο όμως προς το παρόν  για κατόχους διαβατηρίων Σαουδικής Αραβίας.

 

Από τις 24/05 τo Μπαχρέιν απαιτεί 10ήμερη καραντίνα σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία της χώρας. Το κόστος διαμονής το αναλαμβάνει ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος.