Αραβική Χερσόνησος ( Σ.Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μπαχρέιν)

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

Μαγικά ταξίδια στην πιο άνυδρη περιοχή του κόσμου. Από την μυστηριώδη Σαουδική Αραβία και το Ομάν, την "αυθεντική πλευρά" της Αραβίας, και από το νησιώτικο βασίλειο του Μπαχρέιν ως το κοσμοπολίτικο Αμπού Ντάμπι και το φουτουριστικό Ντουμπάι.

Covid-19 Ενημέρωση (14/01/2022)

H είσοδος στα αεροδρόμια του Ντουμπάι,  και του Αμπού Ντάμπι απαιτεί μοριακό τεστ 72 ωρών πριν την άφιξη στα Η.Α.Ε.

Για την είσοδο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, είναι υποχρεωτικό το έξτρα ασφαλιστικό πακέτο.

Όλοι οι ταξιδιώτες, 72 ώρες πριν την άφιξη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα πρέπει να συμπληρώσουν την φόρμα του παρακάτω συνδέσμου: πατήστε εδώ

Aπό 19/08/2021, όλοι οι ταξιδιώτες προερχόμενοι από τα Η.Α.Ε, ανεξαρτήτως υπηκοότητας, που δεν έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει υποχρεωτικά να κάνουν  τεστ κατά την άφιξη στην Ελλάδα.

 

Η Σαουδική Αραβία δέχεται τουρίστες υπό προϋποθέσεις:

  • Να διαθέτουν έγκυρη τουριστική βίζα
  • Να διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού
  • Να πραγματοποιήσουν μοριακό τεστ 72 ώρες πριν την αναχώρηση του ταξιδιού τους
  • Πριν την αναχώρηση πρέπει να κάνουν εγγραφή στο link ttps://muqeem.sa/#/vaccine-registration/home και να κατεβάσουν την εφαρμογή TAWAKKALNA στο κινητό.
  • Να έχουν υποχρεωτικά ταξιδιωτική ασφάλεια.

 

Για την είσοδο στο Μπαχρέιν απαραίτητη είναι η βεβαίωση εμβολιασμού και να έχουν παρέλθει 14 ημέρες από την τελευταία δόση. Στο Μπαχρέιν είναι υποχρεωτική η έκδοση βίζας, στα Ελληνικά διαβατήρια δίνεται on arrival στο αεροδρόμιο του Μπαχρέιν

Από 19/12/2021 όλοι οι ταξιδιώτες, ανεξαρτήτως εθνικότητος, εμβολιασμένοι και μη, ερχόμενοι από το εξωτερικό προς την Ελλάδα οφείλουν να φέρουν αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού τεστ (PCR) έως 48 ώρες πριν την είσοδό τους στην Ελλάδα.

Newsletter Signup

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο παρακάτω για να λαμβάνετε τα νέα μας και τις προσφόρες μας