Ταξίδι στην Αιγύπτο – Magic Nile & Sun 11 ημέρες

Αίγυπτος

Αναψυχή & Τουρισμός

1.260

11 ημέρες

Αθήνα

Κάιρο

Αναχωρήσεις:  Κάθε Τρίτη, Παρασκευή & Κυριακή του 2020

Περιγραφή Εκδρομής

Εκδρομή ταξίδι στην Αίγυπτο σε Κάιρο, Αλεξάνδρεια με 4ήμερη Κρουαζιέρα του ποταμού Νείλου και στο Σαρμ Ελ Σέιχ.

Πρόγραμμα για το ταξιδιωτικό πακέτο και ξεναγήσεις

Ημέρα 1η - Αθήνα - Κάιρο

Αθήνα - Κάιρο


Συγκέντρωση στο Αεροδρόμιο και πτήση για την Αίγυπτο , το λίκνο ενός μεγάλου πολιτισμού που χάραξε την πορεία της ανθρωπότητας. Άφιξη στο πολύβουο Κάιρο, με τα εκατομμύρια κατοίκους. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 2η - Κάιρο - Αλεξάνδρεια - Κάιρο

Κάιρο - Αλεξάνδρεια - Κάιρο


Μετά το πρωινό αναχώρηση με κλιματιζόμενο πούλμαν για την Αλεξάνδρεια. Περνώντας πανοραμικά από την Ελληνιστική παροικία στη διαδρομή μας θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το Αβερώφειο Ελληνικό σχολείο όπου δίπλα του στεγάζεται το Ελληνικό προξενείο, συνεχίζουμε με την κορνίς – παραλία της Αλεξάνδρειας- όπου είναι μια από τις μεγαλύτερες της Μεσογείου 20 Km σε μήκος και όπου το τέλος της θα μας οδηγήσει στην παλιά τοποθεσία του φάρου της Αλεξανδρείας όπου σήμερα βρίσκεται το φρούριο του Κάιτ Μπάι ( ένας από τους πιο γνωστού Μαμελούκους ) . Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο σπίτι του Καβάφη, τις κατακόμβες και το Πατριαρχείο. Στην συνέχεια θα πάρουμε το γεύμα μας σε παραδοσιακό και επώνυμο εστιατόριο της Αλεξάνδρειας. Συνεχίζουμε με ξενάγηση του εσωτερικού της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας ένα αριστούργημα αρχιτεκτονικής και τέλος επίσκεψη στα θερινά ανάκτορα του βασιλιά Φαρούκ στην Μοντάζα. Τέλος των ξεναγήσεων, επιστροφή στο Κάιρο για διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η - Κάιρο

Κάιρο


Μετά το πρωινό αρχίζουμε την ξενάγησή μας από το αρχαιολογικό Μουσείο με τα Φαραωνικά αριστουργήματα αμύθητης αξίας. Σήμερα όλο το μεγαλείο ενός πανάρχαιου πολιτισμού παρουσιάζεται μπροστά μας. Συνεχίζουμε με τις Πυραμίδες της Γκίζας ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου και την πελώρια και αινιγματική Σφίγγα και τέλος θα επισκεφτούμε το εργαστήριο αρωμάτων και παπύρων. Στην συνέχεια γεύμα σε παραδοσιακό πολυτελές εστιατόριο και αμέσως Mετά θα επισκεφτούμε το γραφικό ανατολίτικο παζάρι του Χαν Ελ Χαλίλι. Εδώ θα βρείτε να αγοράσετε υφάσματα, δερμάτινα, μπακίρια, ασημικά, χρυσαφικά και άλλα είδη . Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Απόγευμα ελεύθερο . Διανυκτέρευση Είναι καλύτερα να πετάξουμε σήμερα το βράδυ για Ασουάν για να αποφύγουμε την πολύ πρωινή πτήση της επόμενης ημέρας . Εάν υπάρχουν θέσεις διαθέσιμες και πετάξουμε τελικά σήμερα το βράδυ θα έχουμε διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο στο Ασουάν αντί στο Κάιρο.

Ημέρα 4η - Ασουάν... Η άκρη του Νείλου! Τακτοποίηση στο κρουαζιερόπλοιο

Ασουάν... Η άκρη του Νείλου! Τακτοποίηση στο κρουαζιερόπλοιο


Μεταφορά στο αεροδρόμιο και αρκετά πρωινή πτήση για Ασουάν Άφιξη στο Ασουάν , την αφρικανική πολιτεία στην άκρη του Νείλου, 900 χιλιόμετρα από το Κάιρο, μια από τις πιο γραφικές πόλεις του κόσμου. Τακτοποίηση στο κρουαζιερόπλοιο και αρχή των ξεναγήσεων . Θα επισκεφτούμε το νησάκι Φίλε για να δούμε τον ξακουστό ναό της Ίσιδας. Το τεράστιο φράγμα που ρυθμίζει την ροή του Νείλου ολοκληρώνει τις εντυπώσεις μας. Γεύμα, δείπνο, διανυκτέρευση στο κρουαζιερόπλοιο.

Ημέρα 5η - Κρουαζιέρα στο Νείλο...

Κρουαζιέρα στο Νείλο...


Το πλοίο μας κυλά στα γαλήνια νερά του « Θεού Νείλου ».Καθώς σήμερα το πλοίο μας απομακρύνεται από την Νουβία με κατεύθυνση προς το Λούξορ , τις αμμώδεις ακτές με την ήρεμη μονοτονία, διαδέχονται τα κλιμακωτά καταπράσινα επίπεδα της καλλιεργημένης γης.. Ο ναός του Κομόμπο, του θεού κροκόδειλου Σόμπεκ και του θεού γερακιού Χορόερις, θα μας δώσει τις δικές του ανεπανάληπτες εικόνες. Περνώντας από το κλειδί του Νείλου, το φράγμα της Έσνα , το σημείο που αλλάζει η στάθμη του ποταμού, θα φθάσουμε στην Εντφού. Ο ναός του θεού ‘Ωρους, ναός του γερακιού του ήλιου, προστάτη των Φαραώ, που θα επισκεφτούμε, είναι ίσως ο πιο καλοδιατηρημένος της Αιγύπτου.Πρωινό, γεύμα, δείπνο , διανυκτέρευση στο πλοίο.

Ημέρα 6η - Η κρουαζιέρα στο Νείλο συνεχίζεται...

Η κρουαζιέρα στο Νείλο συνεχίζεται...


Άφιξη στο Λούξορ και αμέσως ξεκινάνε οι ξεναγήσεις στην δυτική όχθη , στις αρχαίες Θήβες, την πόλη των νεκρών. Στην κοιλάδα των Βασιλέων βρίσκονται περισσότεροι από 60 τάφοι, με κυριότερους αυτούς του Τουτ Ανχ Αμών, του Σέτι Α, και του Ραμσή β’. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στον τριώροφο ναό της Χατσεπσούτ, της μοναδικής γυναίκας Φαραώ και τους κολοσσούς του Μέμνονα, τα δύο τεράστια καθιστά αγάλματα. Το απόγευμα ξενάγηση στο Καρνάκ με την Λεωφόρο των Σφιγγών. Γεύμα, δείπνο , διανυκτέρευση στο πλοίο.

Ημέρα 7η - Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Λούξορ και πτήση για Σαρμ Ελ Σέιχ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Λούξορ και πτήση για Σαρμ Ελ Σέιχ


Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Λούξορ και πτήση για Σαρμ Ελ Σέιχ. Άφιξη ,μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ,δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 8η - Ημέρα ελεύθερων δραστηριοτήτων

Ημέρα ελεύθερων δραστηριοτήτων


Ημέρα ελεύθερη για να χαρείτε τον ήλιο και την Θάλασσα. Σας προτείνουμε εκδρομή στην Αγ. Αικατερίνη .All Inclusive στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 9η - Ημέρα ελεύθερων δραστηριοτήτων

Ημέρα ελεύθερων δραστηριοτήτων


Ημέρα ελεύθερη για να χαρείτε τον ήλιο και την Θάλασσα. Σας προτείνουμε εκδρομή στην Αγ. Αικατερίνη .All Inclusive στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 10η - Ημέρα ελεύθερων δραστηριοτήτων

Ημέρα ελεύθερων δραστηριοτήτων


Ημέρα ελεύθερη για να χαρείτε τον ήλιο και την Θάλασσα All Inclusive στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 11η - Επιστροφή

Επιστροφή


Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής στην Αθήνα μέσω Καιρού.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Στη κράτηση που μπορεί να κάνετε γι’ αυτό το πακέτο θα προβάλλονται και χρεώσεις που αναφέρονται ως «Έξτρα Κόστη*» και οι οποίες αναφέρονται σε κοστολόγια για Φόρους αεροδρομίων, Επίναυλο καυσίμων, έκδοση Βίζας, κλπ. Αν δεν αναφέρονται τότε ενδέχεται να ενημερωθείτε αναλόγως γι’ αυτά στη συνέχεια της επικοινωνίας μας μαζί σας.

Αναχωρήσεις
Κάθε Τρίτη, Παρασκευή & Κυριακή του 2020

Πτήσεις
-

Σημεία Αναχώρησης & επιστροφής

Συγκέντρωση στο Αεροδρόμιο και πτήση για την Αίγυπτο , το λίκνο ενός μεγάλου πολιτισμού που χάραξε την πορεία της ανθρωπότητας. Άφιξη στο πολύβουο Κάιρο, με τα εκατομμύρια κατοίκους. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

Ώρα Αναχώρησης

Θα υπάρξει σχετική επικοινωνία και ενημερωτικό email.

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια ( Αθήνα/ Καϊρο – Κάιρο / Ασουάν - Λούξορ/ Σαρμ - Σαρμ/ Κάιρο/ Αθήνα
 • 3 διανυκτερεύσεις στο Κάιρο σε ξενοδοχείο επιλογής σας με πρωινό
 • 3 διανυκτερεύσεις σε κρουαζιερόπλοιο 5* με πλήρη διατροφή και εξωτερικές καμπίνες
 • 3 διανυκτερεύσεις στο Σαρμ Ελ Σειχ σε ξενοδοχείο 5* με ημιδιατροφή ή all inclusive ( ως τιμοκατάλογος )
 • Όλες οι ξεναγήσεις κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας, σύμφωνα με το πρόγραμμα (επισκέπτεσθε 3 τάφους του αρχαίου βασιλείου εκτός του τάφου του Τουτ Ανκ Αμμόν )
 • Γεύματα κατά την διάρκεια των ξεναγήσεων του Καΐρου - Αλεξάνδρειας όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα σε πολυτελή εστιατόρια
 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
 • Ελληνόφωνος ξεναγός στο Κάιρο και στην Αλεξάνδρεια.Στη κρουαζιέρα μόνο άνω 6 ατόμων.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Μεταφορές

Στο ταξιδιωτικό πακέτο ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων
 • Βίζα Αιγύπτου
 • Φιλοδωρήματα

Τιμές κατ' άτομο

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΙΜΕΣ
BARCELO 4* Superior + 5* DLX  ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ + 5* SSH ALL INCLUSIVE

CONRAD 5* + 5* DLX  ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ + 5* SSH ALL INCLUSIVE

MARRIOTT 5* DLX + 5* DLX  ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ + 5* SSH ALL INCLUSIVE

2κλινο: 1260,00€ , Διαφορά 1κλινου:  290€

2κλινο: 1340,00€ , Διαφορά 1κλινου:  350€

2κλινο: 1370,00€ , Διαφορά 1κλινου:  385€

Έξτρα Κόστη: Φόροι αεροδρομίων, Επίναυλος καυσίμων, κλπ 265€


Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα πακέτα ταξιδίων & ξεναγήσεων, μπορείτε να επικοινωνήστετε μαζί μας. Οι εκπρόσωποι της εταρείας μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη!

Κάντε το ταξίδι σας μαζί μας!

Έχουμε τις καλύτερες τιμές (Στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και ασφαλιστικές καλύψεις και που σε κάθε πρόγραμμα αναφέρονται ως "Έξτρα Κόστη" με υποχρεωτικές και προαιρετικές υπηρεσίες)

Είμαστε συνεχώς δίπλα σας κατά τη διάρκεια όλου του ταξιδιού

Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση σε πακέτα Αφρικής, Ασίας και Μέσης Ανατολής δραστηριοποιούμενοι εδώ και 30 χρόνια!

Οργανώνουμε εκδρομές και ταξίδια όχι μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και εποχές αλλά και οποτεδήποτε μας το ζητήσετε εσείς!

Έχετε Ερωτήσεις ή απορίες?

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποτεδήποτε και αμέσως κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα σας απαντήσει.

Σχετικά ταξίδια

Η Αίγυπτος είναι τόπος με πλούσια και σπουδαία ιστορία, μαγευτικές παραλίες, κρυστάλλινα νερά, ατέλειωτες ερήμους και εξωτικές οάσεις...

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

To boutrostours.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.